Dirljiva i komična mini serija s poznatim talijanskim glumcima 'Početak' počinje se prikazivati na programu Doma TV od 24. travnja i to vikendom u 14.30 sati

Serija je snimana 2005. godine na prekrasnim lokacijama Umbrije, Lazija, Perugije i Rima. Redateljica Rossella Izzo je surađivala na seriji 'Karabinjeri', a režirala je i seriju 'Žena kao prijatelj' koju je hrvatska publika imala prilike gledati na Novoj TV. Glavnu glumicu Barbaru D'Urso gledali smo u seriji 'Djevojke sa Španjolskog trga'.

O radnji
Vera Molinari je bogata i razmažena supruga poznatog rimskog liječnika. Njezin lagodan i bezbrižan život promijeni se u potpunosti nakon što njen suprug biva optužen za korupciju i bježeći pred zakonom nestane bestraga. Ovaj neočekivan i dramatičan događaj utječe na njezinu financijsku situaciju, budući da je živjela od muževog bogatstva. Sada je prisiljena preseliti s djecom na jedinu nekretninu koja nije zaplijenjena, u stari dom svojih roditelja smješten u provinciji.

Njezin novi život zada joj na samom početku mnogo prepreka i problema. Tipičan malograđanski mentalitet sumještana i repovi iz starog života zadaju joj glavobolje dok sve što želi jest pronaći malo mira. Nestali suprug, zamrznuti bankovni račun, nepouzdana svekrva koja umjesto da joj pomogne odlazi u toplice dok se stvari ne riješe – Verine su muke o kojima razmišlja. Uz sve tegobe, zabrinjava je i činjenica da je ponovno u mjestu iz kojeg je kao mlada pobjegla pognute glave.

Ispreplićući trenutke očaja i hrabrog entuzijazma Vera uspijeva stati ponovno na svoje noge i prihvatiti svoju novonastalu situaciju. Vrijeme u kojemu se zatekla koristi za što kvalitetnije trenutke sa svojom djecom koje ispunja humorom, iako joj pozicija nije nimalo komična. Prvi put u životu, glavna junakinja otkriva novu, nepoznatu stranu sebe, dublju, ispunjeniju i iskreniju koja joj pomaže da pronađe nove prijatelje, stare romance i mnogo toga dobrog što je čeka iza ugla njezinog novog početka.

O glumici
BARBARA D'URSO
Uz ulogu u seriji 'Djevojke sa Španjolskog trga', Barbara je glumila u desetak serija, a od 80-ih kada se počela baviti ovim poslom ostvarila je i filmske uloge u televizijskim produkcijama RAI-ja i Mediaseta te igrala u kazalištu. Barbarino pravo ime je Maria Carmela D'Urso, a njezina sestra Eleonora također je priznata talijanska glumica. Barbara je majka dvojice sinova koje ima iz prvog braka s producentom Maurom Berardijem. Od drugog supruga, Michelea Carfore, razvela se 2006. godine.

Više na Doma TV.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju