Dječak Colton Burpo bio je na granici između života i smrti, no ipak je preživio zahvaljujući hitnom kirurškom zahvatu. Njegova obitelj bila je presretna i zahvalna zbog čudesnog oporavka. Ali, oni nisu očekivali priču koju je Colton počeo spontano otkrivati sljedećih mjeseci – priču toplu i čudesnu koja potanko opisuje put njihova sinčića do raja i natrag

Colton je s nepune četiri godine rekao roditeljima kako je tijekom operacije napustio tijelo - a tu je tvrdnju potkrijepio točno opisujući što su njegovi roditelji radili u drugom dijelu bolnice dok je on ležao na operacijskom stolu.

Govorio je o svojemu posjetu raju te prepričavao priče koje su mu ispripovijedali ljudi koje je ondje sreo, ali ih za života nije upoznao, otkrivajući događaje koji su se dogodili i prije njegova rođenja. Svoje je roditelje zapanjio i opisima te malo poznatim pojedinostima o raju, koje su se u potpunosti podudarale s Biblijom, iako još nije znao čitati.

Dječje nevino i otvoreno Colton govori o susretu s odavno preminulim članovima obitelji. Opisuje Isusa, anđele te kako je Bog ‘jako, jako velik’ i koliko nas voli. Coltonova priča, koju njegov otac pripovijeda dječakovim jednostavnim riječima, nudi uvid u svijet koji nas čeka i u kojemu, kao što Colton kaže: ‘Nitko nije star i nitko ne nosi naočale.’

Knjiga ‘Raj zaista postoji’ može zauvijek promijeniti vaš način razmišljanja o vječnosti, nudeći vam mogućnost da vidite, i povjerujete, poput djeteta.

Želite li osvojiti jedan od tri primjeraka knjige kou vam daruju Zadovoljna.hr i VBZ potrebno je točno odgovoriti na pitanje - Tko je autor knjige ‘Raj zaiste postoji’. Točan odgovor na pitanje glasi - Todd Burpo i Lynn Vincent. Sretni dobitnici knjige su  Mihaela Bunjački, Tado Bulić i Gordana Romić. Dobitnicima čestitamo, a svima ostalimo želimo više sreće drugi puta.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju