Erotična, zabavna i vrlo dirljiva, kratki je opis knjige koja je u rekordnom roku osvojila srca čitatelja diljem svijeta. 'Pedeset nijansi sive' priča je koja će vas zaokupiti, zaposjesti i zauvijek ostati u vama

Erotična, zabavna i vrlo dirljiva, kratki je opis knjige 'Pedeset nijansi sive' koja je u rekordnom roku osvojila srca čitatelja diljem svijeta.

Prvi nastavak istoimene trilogije autorice E L James najprodavaniji je naslov u SAD-u i Velikoj Britaniji, a sudeći po kritikama ovaj naslov je na dobrom putu da postane ovogodišnji najprodavaniji naslov.

Priča govori o studentici književnosti Anastasia Steele koja igrom slučaja upozna lijepog, inteligentnog i zastrašujućeg muškarca Christiana Greya.

Neiskusna i nevina Ana sa strahom shvaća da želi tog muškarca i da se, unatoč njegovoj tajanstvenoj suzdržljivosti, očajnički želi zbližiti s njim.

Ne mogavši odoljeti Aninoj nenametljivoj ljepoti, pameti i slobodoumnome duhu, Grey priznaje da i on nju želi, ali pod vlastitim uvjetima.

Šokirana, ali i uzbuđena Christianovim neobičnim erotskim ukusom, Ana oklijeva. Kada se par upusti u smionu, strastvenu seksualnu vezu, Ana otkriva Christianove tajne...

O autorici:

O E. L. James malo se zna, osim da joj je pravo ime Erika, da ima 40 i nešto godina, u braku je sa suprugom koji piše scenarije za televizijske serije, imaju dva sina od 15 i 17 godina i žive u zapadnom Londonu.

I autorica je radila na televiziji kao producentica, osam godina za BBC, zatim za jednu nezavisnu kompaniju, a uvijek je nešto pisala.

Prilično loše, kako je sama priznala, sve do trenutka kad je pogledala prvi film iz trilogije Sumrak saga.

Suprug joj je poklonio knjige Stephenie Meyer, ona se njima oduševila, otišla na internetski portal ff.net i ondje napisala prvu verziju priče iz koje će poslije nastati knjiga Pedeset nijansi sive.

Osvojite knjigu 'Pedeset nijansi sive'

Tko je autorica trilogije 'Pedeset nijansi sive'? Točan odgovor glasi E L James, a sretne dobitnice su Lina Butora, Sabina Klisura i Ivana Bereš.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju