Uistinu uživati u danu svog vjenčanja veliko je zadovoljstvo, a da biste se mogli prepustiti opuštenim trenucima u društvu partnera koji će vas pratiti kroz život potrebno je sve organizirati unaprijed. Jer svaka mladenka ipak želi da sve bude baš onako kako ona želi!

Savjeti stručnjaka prilikom organizacije vlastitog vjenčanja luksuz je koji si mladenci moraju priuštiti, jer bez obzira na vlastite organizacijske sposobnosti nešto uvijek može poći u krivom smjeru.

>> UPS! Pogledajte najbolniji lov na vjenčani buket

Savjeti stručnjaka prilikom organizacije vjenčanja luksuz je koji si mladenci moraju priuštiti

Zato su razgovori s organizatorima, dizajnerima cvijeća, vizažistima i frizerima itekako dobrodošli, a odabir vjenčanice u kojoj ćete provesti posebnu noć uz odobrenje kume i najboljih prijateljica svakako zaslužuje i savjet stručnjaka.

>> 8 vjenčanica naglašenog torza koje predlaže romantični Zadar

Za najposebniji dan poželjet ćete odabrati i najbolje za svoje goste pa ćete posebnu pažnju svakako pružiti i odabiru hrane i slastica te pića koja ćete poslužiti na dan vjenčanja. Svu pomoć oko odabira velikih 'sitnica' koje će vaše vjenčanje pretvoriti u pravu bajku možete potražiti na jednom mjestu.

>> Kako odabrati cvijeće za vjenčanje?

Dani otvorenih vrata u organizaciji Konjičkog kluba Trajbar Team i ove godine pripremiti će vas za najvažniji dan u godini. 17. ožujka s početkom u 10 sati na jednom ćete mjestu pronaći sve što je potrebno za vaš dan iz snova.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju