U Caritasovoj Kući ljubavi na Savici-Šancima u tijeku je priprema Facebook aukcije za kupnju dječjeg pješčanika i bazena. Akciju je pokrenula dvadesetogodišnja studentica Kasandra Kapitan Krompić, jedna od volonterki ove kuće, a u pripremu aukcije do sada se uključilo 37 darovatelja

'Volontiram u kući na Savici već neko vrijeme i mališani su mi se uvukli skroz pod kožu - kao da su moji! Ovu akciju pokrenula sam da im pomognem kako bi i oni imali savršeno ljeto iako nemaju uz sebe svoje roditelje. Okupili smo 37 darovatelja', rekla je Kasandra.

Darovatelji su za aukciju ponudili različite stvari od nakita, odjeće, obuće, raznoraznih rukotvorina i ručnih radova, a neki su darovali čak i usluge kako bi pomogli. Fotografije svih zaprimljenih donacija bit će objavljene na Facebooku Kuće ljubavi 'Pomoć djeci kuće ljubavi' gdje ćemo napraviti javnu licitaciju.

Aukcija će trajati mjesec dana i svi su dobro došli. Osoba koja ponudi najviše novaca u određenom periiodu za određenu stvar, proizdvod i uslugu kupuje tj. dobiva pravo na tu donaciju.

Svi ljudi dobre volje koji žele pomoći makar i simbolično za više informacija mogu kontaktirati volonterku na broj 095/5164-505 ili na e-mail kasa_asm@hotmail.com.
Više informacija ovom maštovitom pothvatu možete naći ovdje.

U Kući ljubavi za smještaj majki i djece od rođenja do tri godine starosti u Budaševskoj 20 trenutno je smješteno dvadesetero korisnika: četiri trudnice, dvije majke sa svoje dvoje djece i dvanaestero djece bez svojih majki. Više informacija o potrebama kuće zainteresirani mogu dobiti od zamjenice v. d. voditeljice kuće Ivane Čavlović na broj telefona 01/2408-833, broj mobitela 098/9840-594 ili putem e-maila kucaljubavi@czn.hr.

Ukoliko želite kroz neformalno druženje s volonterima i drugim prijateljima pratiti potrebe i akcije za Kuću ljubavi posjetite facebook stranicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju