Sanjate li o tome da jednoga dana postanete dio glamuroznog svijeta mode i da vaše lice krasi poznatu kampanju?

Ekipa osmih po redu 'Dana vjenčanja' koji će se ove godine održati od 30.9.-2.10.2011. pruža Vam jedinstvenu priliku da počnete ostvarivati svoje snove i postanete Zaštitno lice Dana vjenčanja!

Sve djevojke od 18 do 25 godina starosti, zainteresirane da postanu zaštitno lica i da zablistaju na naslovnici izdanja 'Dani vjenčanja', jumbo plakatima, svim vizualima kampanje te nose modne revije na sajmu Dani vjenčanja, mogu se prijaviti na casting za Lice Dana vjenčanja koji održati će se 4. srpnja 2011.u 13,00 sati u restoranu Gastro Globus na Zagrebačkom Velesajmu.

U odabiru sudjeluje stručni žiri: Anica Kovač,prva pratilja Miss svijeta1996., estetski kirurg dr. Zoran Veir, stilist Neven Ciganović i ostali.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i odvažite se na korak koji će promijeniti Vaš život i osigurati Vam mjesto u čarobnom svijetu mode i ljepote o kojem sanja svaka djevojka!

Djevojku koja će ponijeti titulu Lice Dana vjenčanja očekuje raskošan poklon paket preparativne i dekorativne kozmetike i prilika za afirmaciju u svijetu mode!

Prijavnicu i sve detalje o castingu pronađite na portalu Dani vjenčanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju