Voćni sokovi bez konzervansa i šećera, vode, boja, umjetnih sladila i aroma idealan su napitak za cijelu obitelj. Sokovi od tri vrste voća - jabuka, kupina i breskva obiluju visokovrijednim sastojcima koji blagotvorno utječu na zdravlje i pravilno funkcioniranje ljudskog organizma

Prirodno osvježenje za cijelu obitelj!
Paket Lupo sokova uz 52% POPUSTA i besplatnu dostavu za Zagreb i okolicu. 10l soka od jabuke + 1 bočica okus jabuka i breskva + 1 bočica okus jabuka i kupina!

Više na CrnoJaje.hr!

Zdravo i ukusno
Jabučni sok, bistri, 'bag in box', 5l

Proizvod kojemu je na međunarodnom natjecanju u Pantianiccu u Italiji 2010. godine dodjeljena srebrna medalja. Proizveden tiještenjem svježih jabuka. Bez dodavanja konzervansa, šećera, vode, boja, umjetnih sladila i aroma. Sadrži prirodno prisutne šećere. Ovaj sok krasi očuvani okus i miris svježe jabuke, a plod je usavršene recepture prerade. Laganijeg i prozračnijeg okusa i boje namjenjen je ljubiteljima klasičnih jabučnih sokova koji osvajaju aromom i odlično gase žeđ.

>> Savjet dizajnera: Rješenje za malu kvadraturu i veliku obitelj

Jabučni sok, gusti, 'bag in box', 5 l
Proizveden tiještenjem svježih jabuka. Bez dodavanja konzervansa, šećera, vode, boja, umjetnih sladila i aroma. Sadrži prirodno prisutne šećere. Zahvaljujući činjenici da se ne filtira, ovaj je sok osobit jer uz vrhunski okus, obiluje i visokovrijednim sastojcima koji blagotvorno utječu na zdravlje i pravilno funkcioniranje ljudskog organizma.

Sok jabuka - kupina, 0,2 l
Proizveden tiještenjem svježih jabuka i kupina. Bez dodavanja konzervansa, šećera, vode, boja, umjetnih sladila i aroma. Sadrži prirodno prisutne šećere. Zanimljiva i zdrava kombinacija voća namijenjena je velikim i malim ljubiteljima kupina, uz dodatak jabuke kao odlične protuteže kiselkastoj kupini.

Sok jabuka - breskva, 0,2 l
Proizveden tiještenjem svježih bresaka i jabuka. Bez dodavanja konzervansa, vode, boja i aroma. Ova pitka mješavina u sebi uspješno sjedinjuje sočnost i aromu suptilne breskve s prokušanom i pouzdanom izvrsnošću jabučnog soka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju