Trgovački lanac Harvey Norman osnovan je u listopadu 1982. otvaranjem prve trgovine u Sydney-u u Australiji. Lanac je brzo rastao, otvaranjem trgovina po Australiji, Novom Zelandu, Singapuru, Maleziji, Irskoj, Sloveniji i Hrvatskoj

Danas Harvey Norman ima preko 260 trgovina po cijelom svijetu, od toga 195 trgovina u Australiji, 31 na Novom Zelandu, 14 u Singapuru, 16 u Irskoj, 6 u Maleziji 5 u Sloveniji i 1 u Hrvatskoj.

U listopadu 2011. Harvey Norman je otvorio svoju prvu prestižnu trgovinu u Hrvatskoj, u obnovljenom trgovačkom centru King Cross u Zagrebu, gdje kupcima na 9.000 m2 prodajne površine nudi najmoderniji namještaj, najbolje električne aparate, najsuvremeniju računarsku opremu i još čitav niz drugih artikala.

Time nastavlja uobičajeno usmjerenje poduzeća koje nastoji udovoljiti želji svih kupaca, nudeći im kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama i izvrsnim platežnim uvjetima.

Za 1. godišnjicu Harvey Norman priprema veliku promociju, specijalne rođendanske ponude te nagradni kviz, koji će se održat od 4.10.2012 do 28.10.2012 sa nagradama u vrijednosti od 115.500 kuna.

Nagradni kviz je namijenjen svim posjetiteljima 'jer kupnja nije uvjet za sudjelovanje!'.

Nagrade su:
1x putovanje u Australiju za 2 osobe, 16 dana
5x 10.000 kuna poklon bon Harvey Norman

Završetak rođendanskog slavlja i izvlačenje održati će se 28.10.2012 u trgovini Harvey Norman u Zagrebu.

Jo Wieden, generalna direktorica Harvey Normana uz to kaže: 'Oduševljeni smo jer slavimo prvu godinu u Hrvatskoj. Veselimo se slijedećim godinama, gdje ćemo razvijat i širiti naše poslovanje, te i dalje dovodit najbolje proizvode i usluge na hrvatsko tržište.'

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju