Entuzijazam mlade mame rezultirao je veselom stranicom na kojoj možete zabilježiti sve lijepe događaje i uspomene svog djeteta te ih podijeliti s drugim roditeljima

Željka Ora osmislila je projekt na koji ju je potaknula želja da svom djetetu ostavi trajnu uspomenu. Radosnica.hr je mjesto na kojem možete pohraniti sve važne događaje, podijeliti ih s drugim roditeljima, a pristup profilu vašeg djeteta odobravate sami.

Što je Radosnica.hr i kome je namijenjena?

Radosnica.hr je web stranica na kojoj možete zabilježiti sve lijepe događaje i uspomene iz djetinjstva svog djeteta, od trenutka začeća pa do ranih školskih dana.

Što vas je potaknulo na pokretanje ovog projekta?

U čitavom projektu najviše me vodila želja da svom djetetu ostavim trajnu uspomenu te da isti taj osjećaj mogu podijeliti s drugim roditeljima. Često puta ljudi kažu da je rođenje djeteta poseban događaj i da nakon toga ostale stvari postanu manje važne, a dijete definitivno zauzme prvo mjesto u životu.

Radosnica.hr je stvorena da baš taj osjećaj traje...

Tko sve može sudjelovati u stvaranju i nadopunjavanju Radosnice?

Sav sadržaj stvaraju isključivo roditelji, od kreiranje albuma, postavljanje videa, opisivanje događaja do slanje poruka.
Roditelji su vlasnici cjelokupnog sadržaja, a pristup njihovom sadržaju imaju samo osobe kojima oni to dozvole.

Kakav sve sadržaj očekuje mame na adresi Radosnica.hr?

Na Radosnici.hr se svi događaji i uspomene mogu spremiti u kategoriju u koju pripadaju (slike i dogodovštine s putovanja u kategoriju putovanja, događaji iz vrtića u kategoriju vrtić, slike sa odlaska u kino, na predstave i sl. Mogu se kreirati albumi, zapisivati sve emocije te postavljati video.

Isto tako moguće je kreirati obiteljsko stablo, te konačno imati svu obitelj i rodbinu na jednom mjestu!

Uskoro ćemo organizirati nagradne igre za registrirane korisnike te omogućiti i korisni sadržaj korisnicima, poput obavještavanja o trgovinama, proizvodima i uslugama namijenjenih isključivo dobi djeteta.

Kako svi živimo dinamičnim načinom života, često puta nemamo vremena porvjeriti gdje i kakvi proizvodi se mogu kupiti za dijete, što ima novog u trgovinama ili kad je u tijeku neka akcija. Uključili smo još i komponentu trgovine koja prati razvoj djeteta i pokazuje proizvode koji bi mogli biti interesantni za dijete upravo te dobi. Na taj način se može uštedjeti poprilično vremena na traženja proizvoda po trgovinama.

Na koji način je moguće komunicirati putem Radosnice.hr?

Radosnica.hr omogućuje umrežavanje, a kao što sam i ranije napomenula, pristup profilu odobrava roditelj. Moguće je pozivati prijatelje na Radosnicu, slati poruke, komentirati slike i događaje.

I sami ste majka, možete li izdvojiti najdraži trenutak s vašom bebom koji ste spremili na sigurno, u Radosnicu?

Vrlo teško je izdvojiti najdraži trenutak jer svaki dan takvih trenutaka ima bezbroj. Zato sam i pokrenula Radosnicu.hr kako bi što više takvih trenutaka imala zabilježeno na jednom mjestu i kako bi ih se mogla rado prisjećati!
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju