Vlažan zrak koji nas okružuje u prostorima u kojima boravimo može imati nepovoljan utjecan na naše opće zdravstveno stanje. Vlaga privlači štetočine, oštećuje drvo, uzrokuje plijesan, te neugodan i ustajali miris. Zadovoljna.hr pomaže u rješavanju problema te vam darujemo sakupljač vlage

Previše vlage šteti domu i ugrožava zdravlje – čini nas podložnima prehladama, začepljuje nos, izaziva svrbež kože, te jača simptome bolesti kao što su astma i artritis.

Sakupljač vlage stvoren je kako bi uklonio višak vlage iz zraka unutar svakog doma, te je korisno i učinkovito sredstvo za borbu protiv kondenzacije, mirisa plijesni i ustajalog zraka unutar domova. AIR MAX sakupljač vlage siguran je zbog zaštitnog poklopca, radi bešumno bez izvora energije, nije štetan za ljude i kućne ljubimce, te je pogodan za upotrebu tijekom cijele godine. Uz moderan dizajn koji je uklopljiv za svaki dom sakupljač vlage ima i poseban sustav zatvaranja s ekonomičnim punjenjem.

Upotreba sakupljača vlage preporučljiva je u domovima, garažama, vinskim podrumima, kamp kućicama, brodovima, spremištima, kao i za automobile, putne torbe, ladice i sefove.

Kako radi sakupljač vlage?
Air Max sakupljač vlage svodi vlažnost zraka u zatvorenim prostorima na razinu 50 do 60 posto. Air Max proizvodi
se temelje na principu specijalnih soli koje na sebe vežu vlagu, te se polako tope. Tekućina se prikuplja na dnu baze koju treba redovito prazniti.

Zadovoljna.hr vam daruje sakupljač vlage!
Darujemo 3 sakupljača vlage Air Max koji će pomoći da riješite probleme u svom domu Snježani Švec, Marini Mikulinjak i Valentini Papratović.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju