Nakon što je svojim ilustracijama ukrasila jednu zagrebačku slastičarnicu Mateja Kovač radi i po šesnaest sati na dan jer narudžbe stižu sa svih strana. Ženstvene, dekorativne i prije svega povoljne, njezine ilustracije svi žele imati u svom domu

Internet je preplavljen ručno izrađenim predmetima, uglavnom onim modnim nakitom, torbama i odjećom, no tu je svoju priliku našla i mlada ilustratorica Mateja Kovač.

>>Ogrlice domaćih dizajnerica kojima ćete teško odoljeti

'U ilustraciji sam spojila ljubav prema interijeru i slici, te našla najbolji način da izrazim svoj senzibilitet' otkriva mlada umjetnica koja se ilistracijom počela baviti nakon završetka Akademije likovnih umjetnosti.

>>Savjet dizajnera: Trikovi za preuređenje spavaće sobe

Zahvaljujući pristupačnoj cijeni umjetničkih dijela na kojima Mateja dnevno radi i po šesnaest sati, gotovo sve žene si ih mogu priuštiti.

Njezine romantične i pomalo nostalgične ilustracije postale su popularne nakon što je napravila seriju za jednu zagrebačku slastičarnicu.

To je očigledno bio pun pogodak jer njezina djela koja prenose emociju lijepog, zaustavljenog trenutka i sretne misli danas svi žele imati u svom domu.

Više u In Magazinu
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju