Novootvorena luksuzna dvorana za vjenčanja i bankete mami svojim romantičnim i glamuroznim stilom koji će oduševiti mnoge buduće mladenke, a prvi koji su uživali u njoj su glumci serije 'Larin izbor'

Dvorana 'L'amour' domaćin serijala 'Larin izbor'

Centar namještaja Solidum otvorio je luksuznu dvoranu 'L'amour' predviđenu za održavanje vjenčanja, kongresa, banketa i ostalih događanja.

>> Otkrijte modnu tajnu serije Larin izbor

>> Lara i Jakov: Ponovni poljubac potvrdio vječnu ljubav

Glamurozna dvorana se prostire na 600 m2, a kapacitetom može primiti do 300 gostiju. Prostor karakteriziraju nježni tonovi te romantični detalji dodatno naglašeni specijalno dizajniranom rasvjetom koja prema željama mijenja boju. U sklopu objekta osigurano je i 1300 besplatnih parkirnih mjesta.

Uz prostran plesni podij i pozornicu, posebnost 'L'amour dvorane' je i osvjetljeni reljefni šank. U dvorani 'L'amour' nedavno su snimani nastavci hrvatske telenovele 'Larin izbor', autorice i producentice Jelene Popović Volarić.

Epizode omiljene serije 'Larin izbor' pratite na portalu OYO.hr.

Ukoliko je svrha okupljanja poslovnog sadržaja, multifunkcionalna dvoran 'L'amour' može se lako prenamijeniti u kongresno banketnu dvoranu tzv. 'Business club'. Luksuzna i vrhunski opremljena dvorana koristi se za organizaciju raznih poslovnih druženja - seminara, prezentacija, press konferencija, projekcija, promocija, sastanaka i koktela.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju