Slomljeno srce, životinje koje govore i ekipa koju čine Rosario Dawson Kevin James, Cher, Silvestar Stallone i Nick Nolte odličan su razlog da 8. rujna požurite u kino pogledati komediju 'Čuvar životinja'

Životinje u Zoološkom vrtu Franklin vole svog dobrodušnog čuvara Griffina Keyesa. Jednoga dana Griffin shvati da se osjeća bolje okružen životinjama nego djevojkama, pa odlučuje napustiti zoološki vrt i potražiti glamurozniji posao ne bi li na taj način pronašao djevojku. Životinje u panici odlučuju prekinuti svoj zavjet i otkriti svoju najveću tajnu – one mogu govoriti! Kako bi spriječile Griffina da ode, životinje odlučuju naučiti ga pravilima udvaranja – na životinjski način!

Glavnu ulogu u filmu Čuvar životinja igra Kevin James, a uz njega glume Rosario Dawson i Leslie Bibb, a glasove likovima posudili su Cher, Nick Nolte, Adam Sandler i Sylvester Stallone.

'Imali smo izuzetnu sreću što su velike zvijezde pristale posuditi svoje glasove životinjama', rekao je redatelj Frank Coraci. 'Prvi se priključio Adam i dao svoj glas majmunu. Ne mogu zamisliti nikoga tko bi to učinio bolje od njega. Adam je vrlo nadaren. Mogao je posuditi glas bilo kojoj životinji, no držim da mu je majmun savršeno ‘legao’.'

Cher posudila je glas lavici, a Sylvester Stallone lavu, kralju džungle dok Nick Nolte glumi osjećajnog gorilu.

Životinje daju filmu moment nepredvidivosti i realizma koji bi nedostajao da ih se animiralo. Humor u ovome filmu ovisi o spontanosti, a životinje su bezbroj puta činile nešto što ekipa nije mogla predvidjeti. Spisateljski tim se tada nadovezao na te situacije i tako je film još više dobio na kvaliteti.

Film 'Čuvar zakona' u hrvatska kina dolazi 8. rujna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju