Na godišnjem sajmu namještaja 'Salone Internazionale del Mobile' u Milanu Roberto Cavalli je predstavio svoju prvu kolekciju namještaja. Njegov luksuz prepoznatljiv po raskošnim materijalima i animal printevima 'vrišti' i u njegovoj viziji dnevnih i spavaćih soba u kojima bi trebao dominirati rotacijski krevet

U svojoj prvoj kolekciji namještaja, tapeta, tepiha i ukrasa za kuću Roberto Cavalli je ponudio ono što se od njega i očekivalo – dom u kojem se preslikavaju njegovi luksuzni modeli koji ne poznaju umjerenost i minimalizam.

'Kada dizajniram haljinu želim naglasiti ženstvenost osobe koja je nosi, a tako je i s dizajniranjem doma jer nastojim na njega prenijeti karakter osobe koja u njemu živi' objasnio je dizajner.

>> Savjet dizajnera: Dvije trendi ideje za vaših 20 kvadrata

>> Luksuz i glamur Milana s potpisom Dolce&Gabanna i Cavalli

Osoba koja će boraviti u sobi s njegovim potpisom mora voljeti životinjske uzorke, i to njih nekoliko u istoj prostoriji. Baršun, svila i koža materijali su kojim odijeva dom spreman na razmetljivost i nametljivost. Nesputanom duhu osobe koja je spremna na takav životni prostor svjedoči i rotacijski krevet izrađen od najlukusuznijih materijala.

Ukrasi su između ostalog rađeni od Murano stakla i čelika uklapajući se svojim luksuznim teksturama i ručnom izvedbom u ostatak doma s potpisom Roberto Cavallija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju