Novi reality show 'Savršena nevjesta' Doma TV počinje prikazivati vikendom od 23. travnja u 20.20 sati. Jedna djevojka, osam turbulentnih tjedana, različita mjesta i zanimljivi muškarci. Hoće li Ali pronaći ljubav svog života?

U samo osam turbulentnih tjedana tijekom kojih će Savršena nevjesta upoznati muškarce kroz niz društvenih okupljanja i romantičnih spojeva, svaki će tjedan eliminirati jednoga. Ako tijekom serije u nekom trenutku jedan od neženja odluči da nije više zainteresiran za nju, može odbiti njezin poziv na spoj.

Dvojica sretnika upoznat će Alinu obitelj, a ona će upoznati rodne gradove neženja da bi stekla uvid u njihove živote i lakše donijela odluku koji joj od njih najviše odgovara – no Ali čekaju iznenađenja koja je neće ostaviti ravnodušnom. Na kraju putovanja Savršena nevjesta možda će pronaći svoju pravu ljubav. No hoće li je zaprositi?

Ljubav, suparništvo i vrlo vjerojatno prava ljubav! Sretnica Ali dobit će priliku da pronađe muškarca svojih snova – i nadajmo se budućeg mladoženju – u ovom showu. Sama, vrlo poželjna žena– samouvjerena, uspješna i osjetljiva, žena koja je spremna pronaći ljubav – krenut će na romantično putovanje na kojem će upoznati 30 zgodnih i inteligentnih muškaraca. Dok savršena nevjesta bude upoznavala svakoga od njih ponaosob, polako će sužavati svoj odabir. Putovat će na egzotične lokacije i provoditi vrijeme upoznavajući jedni druge; upoznat će ih sa svojom obitelji i prijateljima te upoznati neke od njihovih. Na kraju romantičnog putovanja, ako pronađe g. Pravoga, hoće li doći do prosidbe – i tko će postaviti sudbonosno pitanje?

U ovoj sezoni u ulozi Savršene nevjeste gledat ćemo Ali Fedotowsky, 25 g., koja je postala miljenica obožavatelja od trenutka kad je izašla iz limuzine da upozna neženju Jakea Pavelku u jednoj sezoni showa Neženja.

Ali Fedotowsky napokon je odlučila riskirati sve zbog ljubavi. Energična i karizmatična karijeristica iz San Francisca ponovno je postavila prioritete u životu kako bi se pobrinula da je ljubav na prvome mjestu. Ali je poznata gledateljima po nastupu u jednoj sezoni showa Neženja, a potom je dobila vlastitu priliku da pronađe ljubav i srodnu dušu.

Dvadesetpetogodišnja Ali postala je miljenica obožavatelja od trenutka kad je izašla iz limuzine kako bi upoznala neženju Jakea Pavelku u showu Neženja. Imala je najviše šanse da osvoji Jakeovo srce, no nakon šokantnog preobrata bila je prisiljena donijeti bolnu odluku te odabrati između posla iz snova i nastavka veze s Jakeom. Na iznenađenje mnogih, Ali je odabrala karijeru – bila je to odluka zbog koje i danas žali. Ali nije prekasno za Ali. Ostavila je svoj dom, posao i stabilnost te odlučila staviti svoje srce na prvo mjesto. Kao Savršena nevjesta, koja može odabrati između 25 muškaraca, Ali vjeruje da je dobila drugu priliku da pronađe svoju pravu ljubav.

Alina potraga za g. Pravim bit će prikazana kroz najromantičnije i najpustolovnije spojeve ikada, s uzbudljivim iznenađenjima za njezine neženje s kojima će putovati po svijetu i posjetiti Las Vegas, New York, Island, Istanbul, Lisabon i Tahiti. Ali i jedan od sretnika popet će se do znaka Hollywood i uživati u pogledu na osvijetljeni grad. Jednog od neženja privatnim će avionom odvesti na uzbudljivi spoj u Las Vegasu koji će završiti privatnom izvedbom popularnoga engleskog jazz-pop pjevača Jamieja Culluma. Devetorica momaka iznenadit će se kada dobiju priliku snimiti glazbeni spot s Barenaked Ladies, grupom nominiranom za nagradu Grammy.

Alina pustolovina na Manhattanu počinje glamuroznim foto snimanjem i preobrazbom za srpanjsko izdanje časopisa InStyle. I svjetla Broadwaya blizu su kad Ali održi audiciju za sedmoricu muškaraca koji će pjesmom i plesom pokušati osvojiti njezino srce u nadi da će ih odabrati da s njom nastupe u noćnoj izvedbi legendarnog i nagrađivanog mjuzikla Kralj lavova. Ali i jedan od sretnih neženja uživat će u privatnom koncertu pjevača i tekstopisca Joshue Radina i zbora Harlem Boys Choir.

Proputovavši pola svijeta, Ali i preostali muškarci posjetit će prekrasni Island. Neustrašiva grupa prijeći će ledeni planinski plato i doći do spilje koju će istražiti. Zatim će uživati u kupanju u poznatim geotermalnim izvorima vruće vode Blue Lagoon. Ali će dvojicu nervoznih muškaraca odvesti na nevjerojatnu vožnju helikopterom iznad aktivnog vulkana Eyjafjallajokull nedugo prije nego što njegova erupcija izazove masivna podrhtavanja diljem svijeta. Nevjerojatni izlet odvest će ih do golemoga glečera te spektakularne i romantične ledene spilje.

Zatim će se stvari zahuktati kad Ali i njezini muškarci otputuju u Istanbul u Turskoj gdje će se neženje morati natjecati za Alino vrijeme i pozornost boreći se s divovskim turskim hrvačima namazanima maslinovim uljem u klizavoj tučnjavi. Lisabon u Portugalu lokacija je za čarobne spojeve u romantičnom srednjovjekovnom okruženju dvorca Sao Jorge i grada Obidosa gdje će Ali i dvojica muškaraca presvući u povijesnu odjeću, a u plesu će im se pridružiti lokalni seljani. I na koncu, tri sretnika otputovat će s Ali na rajski otok Tahiti na kojem će uživati u najegzotičnijim i najsenzualnijim izlascima.

Više na Doma TV.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju