Strka i potraga za idealnim darom koji ćete pokloniti najmilijima svake godine u prosincu zadaje vam glavobolje. Šareni papir, ukrasne vrpce i kutije skrivaju iznenađenja koja često padaju u zaborav vrlo brzo nakon odmatanja. Kako bi bili sigurni da će vaš ovogodišnji dar biti upamćen nudimo vam odličnu ideju i prekrasan dar

Umjesto poklona ove godine možete darivati nezaboravno iskustvo koje će najviše razveseliti najmlađe, no i one starije. Ideja do koje je došla vlasnica konjičkog kluba Trajbar Team iz Zaprešića potaknuta je velikom ljubavlju prema životinjama te željom da druženje s prekrasnim i toplim životinjama prenese na druge.

'Konji su izrazito društvene životinje, imaju veliku sposobnost percepcije i odražavanja onoga što im poručuje naš govor tijela. Upravo zato jahanje je odlično za oslobađanje od stresa', naglašava Maja Trajbar te dodaje kako će baš druženje s konjima mnogima pomoći da zaborave na užurbanu svakodnevicu.

Druženje s tim plemenitim životinjama pridonosi razvoju samopouzdanja, povjerenja,strpljenja i koncentracije, a posebno je dobro za djecu jer uz brojne prednosti jahanje kod djece potiče poseban osjećaj zadovoljstva zbog brige o tako velikoj životinji.

'Na darove koje djeca pronalaze ispod jelke oni često brzo zaborave jer se zagube među brojnim igračkama zato im je dobro pokloniti nešto što će pamtiti i u čemu će uživati', naglašava Maja, i sama ljubiteljica konja i reprezentativka u preponskom jahanju.

Budite originalni i ove godine darujte poklon bon za školu jahanja djeci, no i odraslima koji će u prirodnom okruženju daleko od gradskih briga uživati u druženju s plemenitim životinjama.

Zadovoljna.hr daruje 5 bonova za školu jahanja Marini Šilobod, Suzani Orešić, Saši Lugar, Andrei Knajter i Karolini Krajček.

Iznenadite najdraže s originalnim darom ili se sami okušajte u jahanju uz iskusnog trenera!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju