Ako ste kupili sve božićne darove i već ih za vikend omotali u šarene papire i svjetlucave celofane, zalužile ste peticu od Djeda Božićnjaka kao organizirana i predana asistentica. No, ako je koji darak još ostao visjeti u zraku, a ideja ponestaje baš kao i novaca, priskačemo vam u pomoć

Ukoliko božićne poklone za najdraže zbog obaveza ili nesnosniih gužvi u trgovinama niste uspjeli nabaviti tijekom prošlih dana, još uvijek imate priliku za popunjavanje vreće Djeda Božićnjaka.

>> Napravite najljepšu kuglicu prepunu dobrih želja

Kako s nedostakom vremena u u paru često dolazi i nedostatak ideje, predlažemo vam 5 predmeta čiaj posebnost se krije u luksuznijem izdanju, univerzalnosti ili pak prigodnim mirisima.

>> 10 trikova za vitku figuru i tijekom blagdana

Bez obzira je li riječ o finom sapunu, univerzalnoj crnoj majici na bretelice ili svijeći s mirisom zimske ušuškanosti, svi će navedeni pokloni biti blagi prema vašem budžetu jer niti jedan ne premašuje cijenu od 50 kuna.

Nadamo se da ćemo vas brzinski nadahnuti na kupovinu u zadnji čas, a ako ste sve navedeno već 'potrošili' uvijek vam ostaju nenadmašne sokne ili rukavice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju