Najmlađi će u programu Nove TV od 17. travnja moći uživati u novim epizodama crtane serije ‘Jagodica Bobica - Jago sitne pustolovine’ iz 2009. godine

Omiljeni crtani lik vesele djevojčice Jagodice Bobice u novim epizodama je promijenio svoj izgled, a u kakve će avanture krenuti sa svojim novim lookom mladi obožavatelji prvi put mogu vidjeti ovog vikenda na Novoj TV.

Iako se promijenila, Jagodica Bobica je i dalje ostala ona ista vesela, draga i dobra djevojčica koja voli prirodu i zabavu. Novi nastavci donose nove pustolovine još slađe i ljepše Jagodice Bobice, u kojima će joj se pridružiti i njene jagodobre prijateljice Tina Kupina, Dvina Malina i Mona Limona.

Najmlađi gledatelji će tako od Jagodice Bobice naučiti kako biti koristan u društvu, kako donositi teške i nepopularne odluke i prije svega kako surađivati s prijateljima.

Ova crtana serija producenta Davida Poltera dobila je i novu naslovnu pjesmu, a baš poput njenih početnih stihova ‘Jagodica Bobica, njezin dan kada počinje, osmijeh nebom putuje!’, ova crtana junakinja će svakog vikenda na lica najmlađih gledatelja Nove TV izmamiti osmijeh.