Najmlađi će u programu Nove TV od 17. travnja moći uživati u novim epizodama crtane serije ‘Jagodica Bobica - Jago sitne pustolovine’ iz 2009. godine

Omiljeni crtani lik vesele djevojčice Jagodice Bobice u novim epizodama je promijenio svoj izgled, a u kakve će avanture krenuti sa svojim novim lookom mladi obožavatelji prvi put mogu vidjeti ovog vikenda na Novoj TV.

Iako se promijenila, Jagodica Bobica je i dalje ostala ona ista vesela, draga i dobra djevojčica koja voli prirodu i zabavu. Novi nastavci donose nove pustolovine još slađe i ljepše Jagodice Bobice, u kojima će joj se pridružiti i njene jagodobre prijateljice Tina Kupina, Dvina Malina i Mona Limona.

Najmlađi gledatelji će tako od Jagodice Bobice naučiti kako biti koristan u društvu, kako donositi teške i nepopularne odluke i prije svega kako surađivati s prijateljima.

Ova crtana serija producenta Davida Poltera dobila je i novu naslovnu pjesmu, a baš poput njenih početnih stihova ‘Jagodica Bobica, njezin dan kada počinje, osmijeh nebom putuje!’, ova crtana junakinja će svakog vikenda na lica najmlađih gledatelja Nove TV izmamiti osmijeh.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju