Uskrs je blagdan koji provodimo s obitelji, a svojim najmilijima želimo ugoditi baš svime, odličnom hranom, sitnim darovima pažnje i lijepo uređenim domom ispunjenim harmonijom i ljubavlju najvažnijeg kršćanskog blagdana. Predlažemo vam nekoliko ideja koje će se odlično uklopiti u blagdan prepun blagostanja, a stignete ih napraviti i u zadnji čas

Dekoracija koja će oduševiti djecu su zečići od krep papira. nabavite ga u nekoliko boja te izradite zečiće uz pomoć papirnatih košarica za kolačiće, trakica koje ste izrezali iz krep papira i ljepila. Nabavite li male plastične kuglice u njih možete staviti mini čokoladna jaja pa će se zečići u tren pretvoriti u slatka iznenađenja.

>> Originalne uskršnje dekoracije za svaki dom

>> Najlakši recept za uskršnju kuhanu šunku

Košarice od papira za kolače možete upotrijebiti i kao dekoraciju za stol. Napunite ih bombonima u raznim bojama te ih stavite na podložak u obliku cvijeta koji ste prethodno izrezali iz kartona te oblijepili ukrasnim papirom po želji.

U stalak za jaja u koji planirate staviti ukrasne pisanice ili one koje ste sami obojili ili ukrasili različitim tehnikama stavite malo zelenila. Ukoliko imate vrt ukrasite ga svježom travom ili izrežite tanke trake od zelenog papira. Ovaj će ukras osvježiti vaš uskršnji stol.

Dom napunite vjesnicima proljeća i jednim ćete potezom dobiti prostoriju prepunu boja i mirisa. Tulipani, narcise, ranunkule i zumbuli samo su neke od proljetnica koje će se odlično uklopiti uz ostale dekoracije i osvježiti vaš dom. Cvijeće neka bude i glavna dekoracija na vašem blagdanskom stolu. Njime napunite košarice, ukrasna gnijezda ili ga jednostavno stavite u vazu i uživajte.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju