Vrijeme je za uživanje u mjesecu ljubavi, ukoliko niste spremni osobi koju volite to i priznati rješenje se krije na 'Festivalu ljubavi' koji će se 11. veljače održati knjižari Ljevak. Napišite ime osobe koju volite i točno u podne pošaljite je balonom u nebo!

Cilj festivala je odati počast ljubavi samoj. Zato se i nećemo koncentrirati samo na partnersku ljubav, već na sve druge vrste i oblike ljubavi.

>> Sve (ne)istine o ljubavi i vezi

>> 5 grešaka u vezi koje si ne smijete dopustiti

Dakle, svi sudionici će upisati jednu osobu, stvar ili pojavu koju doista vole (imena prijatelja, djece, ali mogu napisati i da vole prirodu, ples, pjevanje, čokoladu, smijeh…). Točno u podne ćemo skupiti sve balone i poslati ih u nebo.

Na taj način Valentinovo mogu proslaviti i svi koji nisu u vezama, a opet osjećaju ljubav u svom životu, jer su svi ljubavni odnosi jednako ljubavni. Cilj događaja nije samo podsjetiti da ljubav zaslužuje da je slavimo i da ne može biti precijenjena, već i da ljubav ne bismo smjeli poistovjećivati s partnerskom ljubavlju jer je ona samo jedan od bezbroj mogućih ljubavnih odnosa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju