Veliki humanitarni koncert pod nazivom 'Veliko srce malom srcu' održan je u KD Vatroslav Lisinski 25. rujna. Uz poznate goste nastupio je i Gibonni kojem je u izvedbi velikog hita 'Činim pravu stvar' pomogao Lovro

Cilj humanitarnog koncerta koji je organizirala udruga 'Veliko srce malom srcu' je prikupljanje sredstva za nabavu potrebnih medicinskih uređaja te senzibiliziranje javnost za male kardiološke bolesnike o kojima se ne zna dovoljno.

>> Pokažite svoje veliko srce malim bolesnicima!

Za dobru zabavu i glazbenu feštu u Lisinskom zaslužne su glazbene zvijezde Neno Belan, Ivo Gamulin, Radojka Šverko, Zdenka Kovačiček, Krunoslav Kićo Slabinac, Ricardo Luque, Tedi Spalato, Gibonni, Martina Tomčić, Sandra Bagarić te sestre Ivana Husar-Mlinac i Marija Husar-Rimac. U Lisinskom se pjevalo, plesalo te su se pozivom na humanitarni broj telefona 060 90 95 skupljala sredstva za udrugu 'Veliko srce malom srcu'.

Vrhunac odlične večeri svakako je bila Gibonnijeva izvedba hita 'Činim pravu stvar' koju je otpjevao u duetu s Lovrom, dječakom koji je rođen s najkompleksnijom srčanom grješkom - sindromom hipoplastičnog lijevog srca.

I vi možete pomoći udruzi i to uplatom na žiro račun udruge 'Veliko srce malom srcu'. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju