Ljubitelji automobila, brzine i dobre zabave odličan provod pronaći će ovog vikenda u Jastrebarskom. 'Klub Američkih Automobila Hrvatska' organizira drugi međunarodni klupski susret američkih vozila u Hrvatskoj koji će se održati od 26. do 27. kolovoza

'Klub Američkih Automobila Hrvatska' je osnovan u cilju razmjene iskustava, promicanja popularnosti američkih vozila u Hrvatskoj te organiziranja susreta. Cilj susreta je ponajprije upoznavanje građana s postojanjem organizacije kao i cijele kulture vezane uz američka vozila.

Samo na području Republike Hrvatske registrirano je nekoliko tisuća vozila američkog podrijetla. Želja nam je vozače tih vozila ujediniti u jednu skladnu i prijateljski orijentiranu sredinu.

U sklopu ovogodišnjeg, drugog po redu, susreta organizirani su i veliki koncerti country grupa 'Dukes Of Hazzard' i 'Yellow Submarine' te mnogobrojna događanja i bogat program uz brojne vrijedne nagradne igre koje će ovaj susret učiniti zanimljivim, kako za sudionike, tako i za sve posjetitelje.

Svoj dolazak su potvrdili, uz mnogobrojne sadašnje i buduće članove našeg kluba i brojni klubovi iz inozemstva (Slovenija, Austrija, Mađarska, Italija, Srbija, Poljska) te mnogi vlasnici američkih vozila s područja cijele Hrvatske.

Sve informacije o događanjima možete pronaći na internet stranici www.american-car-club.com.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju