I ove godine Zagrebački velesajam otvara vrata svim ljubiteljima unutarnjeg i vanjskog uređenja te namještaja. Ambienta - 38. Međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije

Ambienta - 38. Međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, uspješan i atraktivan međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, vodeći je sajam u ovom dijelu Europe, a ove godine okuplja više od 360 izlagača iz Hrvatske i inozemstva.

Vodimo vas na Ambientu!
Zadovoljna.hr daruje ulaznice za Ambientu Ivani Duvnjak, Nevenki Rojko, Adamu Lipšiniću, Vedrani Ivanković, Jeleni Matošević i Martini Pavić.

U čak 9 paviljona Zagrebačkog velesajma i otvorenom prostoru objedinit će se tri osnovne tematske cjeline: namještaj, proizvodi i oprema za unutarnje i vanjsko uređenje; i repromaterijali te strojevi i alati za drvnu industriju. Ambienta se održava od 19. do 23. listopada od 9,00 do 19,00 sati.

Dobra vijest za svakog tko dođe posjetiti Ambientu je da može sudjelovati u Nagradnoj igri pod riječ za posjetitelje gdje se svakodnevno izvlače dobitnici vrijednih nagrada koje osiguravaju naši izlagači.

>> U 3 koraka do obrva bez greške

>> Znate li koliko traju vaši kućanski aparati?

Na AMBIENTI 2011. ugledni stručnjaci i znanstvenici prenijet će svoja iskustva i znanja sudionicima stručnih skupova koje organizira Zagrebački velesajam u suradnji sa Šumarskih fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskim šumama i drugim partnerima. U suradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom organiziramo predstavljanje hrvatskih proizvođača namještaja i unutarnjeg uređenja pod nazivom 'Hrvatska drvna industrija'.

Sajam AMBIENTA će pratiti sadržajan i bogat stručni program od kojih posebno ističemo:
22. međunarodno znanstveno savjetovanje 'DRVO JE PRVO – Izazovi Sektora pred ulaskom u EU' , stručna predavanja vezana uz obilježavanje Međunarodne godine šuma i stručna predavanja za područje šumske i drvne biomase kao i stručni skup za nastavnike srednjih škola u Obrazovnom podsektoru – prerada i obrada drva 'Staklo u namještaju i interijeru' .

Posjetitelji, između ostalog, mogu razgledati i:
- Međunarodnu izložbu keramike i stakla - MIKS '11
- Izložbu Zagrebačkog velesajma 'Proizvodi označeni Mobil Optimum – proizvodi garantirane kvalitete!'
- Izložbu 'Šuma okom šumara'
- Izložbu 'ZziD – hrvatski industrijski dizajn'
- Izložbu proizvoda 'Dizajnom do identiteta – hrvatska hotelska soba'
- Izložbe radova: studenata i nastavnika Šumarskog Fakulteta Zagreb
studenata Studija za dizajn
učenika Odjela unutrašnje arhitekture Škole primijenjene umjetnosti i dizajna
- Izložbu - prezentaciju škola i radova učenika strukovnih škola RH – 'Drvene dječje igračke'
- Izložbu-radionice duboreza
- Izložbu 'Park u parku' – radovi kiparskog odjela Škole primijenjene umjetnosti i dizajna
- Izložbu 'HANI 11'

Također, na Ambienti posjetitelji mogu dobiti besplatne savjete dizajnera, te osvojiti vrijedne nagrade izlagača Ambinete.

I na ovogodišnjoj AMBIENTI izlagačima se dodjeljuju priznanja, prestižne nagrade za kvalitetu za najuspješnije oblikovane i tehnološki izrađene proizvode - MOBIL OPTIMUM.
Sajam AMBIENTA održati će se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva. Očekuje se da će sajam svečano otvoriti predsjednica Vlade RH, gđa Jadranka Kosor.

Ambientu pratite nas i Facebook-u i saznajte sve novosti, igrajte nagradne kvizove, budite dio tima Sajma ambienta 2011!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju