Pri samoj pomisli na peglanje odmah će vam na pamet pasti barem 10 stvari koje bi radije obavili samo da se ne morate suočiti s gomilom odjeće koja čeka na poravnavanje. Još veću glavobolju izaziva šteta na odjeći uzrokovana nestručnim rukovanjem. Za 2,000 kuna možete peglati bez da razmišljate o ičemu jer se posljednje čudo tehnike samo brine za temperaturu koja neće ostaviti neželjene tragove na omiljenim komadima

Simpatična stvar kod peglanja je što uvijek možete pronaći razlog da ga odgodite, no time hrpa stvari koje čekaju trenutak kada će uredne pronaći svoje mjesto u ormaru postaje sve veća.

I kad se konačno prihvatite posla morate biti koncentrirani te paziti da prilikom peglanja poštujete tkanine kako se ne bi dogodilo da jednako vrućom peglom pređete preko pamučnog i svilenog dijela omiljene haljine.

>> U trenu napravite sredstvo za pranje tepiha

>> Do tip-top kupaonice u samo 20 minuta

Novo čudotvorno glačalo koje se pojavilo na tržištu obećava puno opuštenije obavljanje tog mnogima mrskog zadatka jer nakon što ga podesite na određenu temperaturu samo ju podešava i regulira ovisno o tkanini preko koje prelazite.

Glačalo Philips PerfectCare čija je cijena 2,000 kuna garantira odlično izglačanu odjeću bez ružnih tragova peglanja ili oštećenja koja nastaju zbog krivo podešene temperature.

Glačalo koristi vodu koju pretvara u paru, a dizajnirano je tako da voda ne može izaći osim u obliku pare što sprečava nezgodno curenje vode po odjeći.

Glačalo koje će se na tržištu pojaviti idućeg mjeseca poručuje kako omraženi kućanski posao može biti jednostavniji i zabavniji!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju