Ukoliko ste u vječnoj potrazi za originalnim i drugačijim poklonima za rođenja i krštenja vrijeme je da upoznate Patuljak.net., originalnu i kreativnu web stranicu bez radnog vremena i s brdo ideja

Patuljak.net će oduševiti sve mame koje su u potrazi za odjećom za krštenje, originalnim darovima za njihove mališane ili preslatkim poklonom za dijete najbolje prijateljice.

Drugačiji i pomalo otkačen patuljak.net slika, piše, umotava, fotografira i izrađuje poklone, a svaki je poklon nastao u želji da bude poseban. Jer je uvijek za nekog posebnog!

>> Beba u životinjskom carstvu

>> Napravite iznenađenje za malu balerinu!

'Presretni smo sto je prepoznat naš rad, ideje i želja da pomognemo svima koji žele pokloniti nešto originalno, posebno svojim najmilijima za njihove posebne dane, rođendane i krštenja',

Uz pregršt originalnih darova poput dekice s imenom, zidnog sata sa fotografijom djeteta ili košuljice i sviječe za krštenje ima još nešto.

Ukoliko mislite da imate izvrsnu ideju za neki originalni poklon, ali niste sigurni kako je realizirati Patuljak.net će smisliti rješenje!

Zadovoljna i Patuljak.net daruju vam dekicu s imenom vašeg djeteta!

Patuljak će mekom i toplom dekicom nagraditi Magdalenu iz Vinkovaca rođenu 12. studenog.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju