I ovaj početak godine rezerviran je za Sajam vjenčanja, manifestaciju koja ujedinjuje najbolje iz svijeta vjenčanja – ponudu brojnih izlagača, modne revije, promocije, nagradne igre s vrijednim dobicima, ali i događanje koje obiluje dobrim idejama, pozitivnom energijom i druženjem

Nakon uspješno odrađenih regionalnih sajmova u Osijeku i Rijeci u mjesecu zaljubljenih otvaramo sezonu vjenčanja i u Zagrebu.

Petnaesti zagrebački Sajam vjenčanja održava se ovaj vikend u veličanstvenoj zagrebačkoj Areni, od 15. – 17. veljače i upravo ta sinergija pokazuje da se uspješnost projekata i dugogodišnja suradnja temelji na dobrim idejama i podršci.

>> Kako odabrati cvijeće za vjenčanje?

Ovo je najveći i najraskošniji Sajam vjenčanja u regiji koji nudi veliku ponudu etabliranih brandova iz svih segmenata vjenčane industrije.

Uz brojne izlagače i događanja, i ove je godine naglasak stavljen na Gala modnu reviju u subotu, 16. veljače u 18.30 sati te na nacionalnu humanitarnu akciju 'Palčić gore', kojom se nastoji ukazati na potrebe, probleme i posljedice s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji.

>> Vjenčanice iz snova za svačiji ukus

Hvalevrijednoj akciji, uz organizatore Sajma, priključit će se i brojna poznata lica koja će u subotu, neposredno prije početka modne revije, od 17 do 18.30 sati u zagrebačkoj Areni prodavati slastice i na taj način podržati humanitarni karakter sajma.

Divnom društvu dama Sandre Bagarić, Martine Tomčić Moskaljev, Julijane Matanović, Danijele Pintarić, Ane Begić, Izabele Vrtar, Nataše Janjić-Lokas, Lejle Filipović, Suzy Josipović, dr. Petre Podobnik Brlečić i dr. Ivanke Krivanek Miličić iz Poliklinike & Rodilište Podobnik, pridružit će se i gradonačelnik Milan Bandić, koji je ujedno i počasni gost Sajma vjenčanja.

Sajam vjenčanja Zagreb i ove godine obiluje zanimljivim događanjima i promocijama, od svakodnevnih modnih revija ekskluzivnih salona vjenčanica, cvjetnih i plesnih radionica, make-up & hair showa, degustacija slastica, odličnih savjeta pri organiziranju vjenčanja pa sve do novih trendova u vjenčanoj modi – uistinu sve kako bi pripreme za vjenčanje započele na najbolji mogući način.

Posjetom Sajmu vjenčanja Zagreb budući mladenci osigurat će si brojne pogodnosti i sajamske popuste te pronaći sve za vjenčanje na jednom mjestu.

Radno vrijeme sajma: petak 14 - 20 sati / subota i nedjelja 10 - 20 sati

Program Sajma vjenčanja:

Petak 15.2.2013.
14.00 otvaranje sajma
18.00 modna revija
20.00 zatvaranje sajma

Subota 16.2.2013.
10.00 otvaranje sajma
12.00 modna revija
13.00 degustacija vjenčanih torti i slastica
14.00 cvjetna radionica, moderator Martina Rafaeli, urednica Cvijeća i gosti
15.00 otkrijte tajne kako uspješno organizirati vjenčanje by San Snova
16.00 modna revija
17.00 za humanitarnu akciju 'Palčić gore!' – poznate osobe prodaju slastice
18.30 Gala modna revija
20.00 zatvaranje sajma

Nedjelja 17.2.2013
10.00 otvaranje sajma
12.00 modna revija
13.00 degustacija vjenčanih torti
14.00 cvjetna radionica, moderator Martina Rafaeli, urednica Cvijeća i gosti
15.00 make-up & hair radionica by ARTDECO
16.00 trendovi u vjenčanoj modi by Vesna Sposa
17.00 modna revija
18.00 zaplešite...
20.00 zatvaranje sajma

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju