Otkako je ulična moda postala inspiracija mnogobrojnih blogera, dizajnera i kreativaca njezine protagonistice ljestvicu stila podižu na svakodnevnoj bazi. Odlazak na subotnju špicu u našoj metropoli postao je poput odlaska na modnu pistu, mješavina stilova, maštovite modne kombinacije, ženstvene i elegantne inspiracije šetaju po gradskom asfaltu i oduševljavaju brojne

Prethodnih godina fotografije dama s ulica svjetskih metropola brojni su gledali s oduševljenjem, crpeći inspiraciju za vlastiti stil. Danas gotovo da gledajući s modnog stajališta nema razlike između slika s naših i stranih ulica, naprotiv nemali broj puta neke od naših domaćih dama stale su uz bok stranim protagonisticama ulične mode kao jedna od inspiracija.

Subotnja špicu domaće djevojke pretvorile su u modnu pistu, naime stvarniju i omiljeniju svima, s obzirom da po njoj ne hodaju profesionalne manekenke nego obične cure interesantne zbog upečatljivog stila i prirodne ljepote.

Upravo su one brojnima poticaj na igru s modom i hrabri korak prema ispoljavanju vlastite osobnosti kroz oblačenje. Između desetaka prelijepih dama izdvojili smo tri koje oduševljavaju jednostavnošću i zaigranošću, njihove modne slagalice izvrsna su slika za kopiranje, ukoliko ideja za izlazak u vrevu grada nedostaje.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju