Domenica Žuvela plijenila je pažnju na prvoj večeri Melodija Jadrana koje su sinoć održane u Splitu, a na kojoj je između ostalog nastupila i njezina najbolja prijateljica Hana Huljić Grašo.

Galerija Domenica na prvoj večeri Melodija Jadrana Zlatne sandale s tankim remenčićima sjajno su se uklopile u ovu modnu priču Domenica u haljini splitskog brenda Arileo +1 Haljina je pokazana na modnoj reviji povodom 20-e godišnjice rada brenda Arileo

Domenica je za ovu poznatu glazbenu manifestaciju odabrala zanimljivi model mini haljine. Točnije, odabrala je predimenzioniranu košulju-haljinu u blijedoplavoj boji.

Mini haljina skriva žensku siluetu, ima jedan dugi i jedan kratki rukav, a ukrašena je metalnim gumbima i decentnim lančićem.

Domenica u haljini splitskog brenda Arileo Domenica u haljini splitskog brenda Arileo (Foto: Ivo Čagalj/Pixsell)

Djelo je splitskog brenda Arileo iza kojeg stoji bračni par Marija i Jurica Pirić, a koje su isti predstavili ove godine na modnoj reviji povodom 20-e godišnjice njihovog rada.

Ovaj model haljine u prvi plan stavlja noge, a hrvatska pjevačica dodatno ih je naglasila odabirom zlatnih sandala četvrtastog oblika i s povišenom potpeticom.

Haljina je pokazana na modnoj reviji povodom 20-e godišnjice rada brenda Arileo Haljina je pokazana na modnoj reviji povodom 20-e godišnjice rada brenda Arileo (Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix)

Izdanje je zaokružila s torbom u divnoj boji lavande i decentnim parom naušnica.

Domenica rado nosi odjeću splitskog branda Arileo. Njihov tamnoplavi satenski kombinezon nosila je i na svadbi Hane Huljić i Petra Graše prošle godine gdje se našla u ulozi vjenčane kume.

Domenica Žuvela na vjenčanju Hane Huljić u kombinezonu brenda Arileo Domenica Žuvela na vjenčanju Hane Huljić u kombinezonu brenda Arileo (Foto: Miroslav Lelas/Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju