Nakon završetka Donat Detox Mg programa sudionice skupljaju dojmove. Dvadeset i jedan dan hranile su se prema posebnom jelovniku zahvaljujući kojem su usvojile nove prehrambene navike i tijelo napunile energijom

Detoksikacijski program Donat Detox Mg uspješno je priveden kraju. Trajao je 21 dan i uključivao poseban plan prehrane i tjelovježbe uz pomoć kojih se tijelo čisti od toksina.

Sudionice programa zadovoljne su rezultatima, a među njima se posebno ističe Aleksandra Svećnjak koja je u 3 tjedna izgubila čak 7 kilograma.

Sudionice programa zadovoljne su rezultatima, a među njima se posebno ističe Aleksandra Svećnjak koja je u 3 tjedna izgubila čak 7 kilograma.

Nisam to očekivala. Ja sam u prva četiri dana izgubila 2 i pol kile. Naučila sam se jesti drugačije. Smisao programa nije u tome da ja tri tjedna ne jedem ništa, lijepo smršavim i poslije nastavim žderati ćevape s lukom nego da nastavim s dobrim navikama, kaže Aleksandra.

Marina Belak također je oduševljena s rezultatima. Odrekla se je prerađevina, slatkiša i kruha te jede više voća i povrća. Primijetila je da ima više energije i stoga program preporučuje svima koji žele da se njihov organizam odmori od teške hrane i napuni elanom.

Nakon završetka detoksikacijskog plana sudionice će nastaviti piti Donat Mg i zadržat će usvojene prehrambene navike jer se i dalje žele osjećati dobro.

Ako se i vi želite isprobati ovaj program, besplatno preuzmite svoj priručnik. U njemu ćete pronaći recepte za razna jela, primjere vježbi i savjete uz pomoć kojih ćete očistiti organizam od toksina i tijelo dovesti u formu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju