Talijanski brend donjeg rublja kraj godine je začinio sa božićnom kolekcijom, ali i s edicijom s kreativnim potpisom kraljice modnih pista, Naomi Campbell.

U kolekciji “IAMNAOMICAMPBELL”, koju karaktezirira istinski duh jake, sexy i zavodljive žene, prevladava upečatljiva ljubičasta boja, svojstvena samoj Naomi kao simbolu nepresušnog, misterioznog seksipila. Čipka, prozirni i lagani materijali ogrtača i negližea; mekane i zavodljive linije korzeta; igra svjetla i sjene na mat te sjajnim tkaninama čine ovu kolekciju nezaobilaznim darom za svaku zavodnicu.

Yamamay Xmas asortiman posebnim čine animal print motivi, lureks, satenske mašne, zlatni privjesci i transparent folije samo su neki od detalja kolekcije koja je prepuna opcija za male zavodljive darove pažnje.

Božićnim linijama dominiraju dvije ključne kombinacije boja - vječna blagdanska crvena i neodoljiva crna za novogodišnje zavodnice te glamurozna zlatna i luksuzna zelena za nezaboravne slavljeničke noći. Yamamay donosi i preslatke pidžame i spavaćice, savršene za snježne zimske večeri te liniju muških bokserica koje će ga sigurno nasmijati pronađe li ih ispod božićnog drvca.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju