Uz vjenčanicu, mladenke pažljivo biraju i donje rublje koje će nositi na dan vjenčanja. Žele da ono bude lijepo i posebno te preferiraju bijelo rublje ili ono svjetlijih boja te čipku. Baš takve komplete grudnjaka i gaćica, u kojima će se mladenke osjećati još ljepše, pronašli smo u trgovinama

Galerija Kompleti donjeg rublja za mladenke - 5 Kompleti donjeg rublja za mladenke - 4 Kompleti donjeg rublja za mladenke - 2 +4 Topshop grudnjak 102 kn, gaćice 43 kn Mladenke tradicionalno i dalje najčešće biraju bijelo donje rublje, ali i ono nježnijih nijansi, poput boje pudera i svijetlo ružičaste. Čipka, saten, svila – sve je to poželjno na grudnjacima i gaćicama koje mladenke nose ispod vjenčanica.

Uz vjenčanicu, mladenke pažljivo biraju i donje rublje koje će nositi na dan vjenčanja

Takvi materijali i navedene boje donjem rublju za vjenčanje daju finoću, nježnost, sofisticiranost, romantičnost i seksepil – sve ono što se traži za taj važan dan.

S obzirom na to da su modeli vjenčanica bez naramenica već neko vrijeme najpopularniji, mladenkama je važno pronaći i dobar grudnjak kojem se mogu skinuti naramenice i koji će lijepo podići grudi.

U našoj fotogaleriji donjeg rublja za mladenke pronaći ćete i modele grudnjaka s naramenicama koje se mogu skinuti, kao i ostale modele grudnjaka i gaćica. U ovim kompletima mladenke će se na svoj veliki dan osjećati još ljepše i posebnije.
Kompleti donjeg rublja za mladenke - 4 Intimissimi grudnjak 354 kn, gaćice 162 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju