Hrvatska tenisačica Donna Vekić pažnju privlači kao jedna od najperspektivnijih, ali i najljepših svjetskih tenisačica. Zanimljiv je i njen modni izričaj te mlada Osječanka s adresom u Monaku za mečeve voli izabrati dresove veselih, upečatljivih boja

Hrvatskoj tenisačici, 20-godišnjoj Osječanki Donni Vekić koja trenutno živi u Monaku predviđaju sjajnu sportsku karijeru.

Hrvatska tenisačica, 20-godišnja Osječanka Donna Vekić pažnju privlači kao jedna od najperspektivnijih, ali i najljepših svjetskih tenisačica

Prvi veliki uspjeh postigla je s 15 godina kada je osvojila juniorsko prvenstvo Hrvatske. Iste godine, 2011., u Londona je došla je do prvog naslova na ITF turniru od ukupno tri koliko ih je dosad osvojila. Za hrvatsku Fed Cup reprezentaciju debitirala je u veljači 2012., a u rujnu iste godine dospjela je do finala na svom prvom nastupu na WTA turniru.

Donna Vekić sudjelovala je i na aktualnom teniskom turniru 27. Konzum Croatia Open Umag gdje je u srijedu odigrala egzibicijski meč s talijanskom tenisačicom Flavijom Pannette. Osim fantastičnom igrom, lijepa Donna pažnju je privlačila i svojim modnim stilom te je igrala u suknjici tirkizne boje s plavim pojasom oko struka i tirkiznim tenisicama.

Za mečeve ova Osječanka koju zbog ljepote smatraju velikom konkurencijom jednoj od najljepših tenisačica svijeta Ani Ivanović, bira i dresove u ružičastoj boji, dok za evente bira jednostavne komade poput uske crne haljine ili crnog crop topa koji ističu njenu prekrasnu figuru.

U foto galeriji pogledajte modna izdanja mlade teniske zvijezde Donne Vekić na teniskim terenima, ali i izvan njih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju