Te slatke bubice oduševljavaju nas odmalena, a posebna je sreća kada nam slete na ruku – što ima i posebno značenje.

Galerija Proizvodi iz trgovina za ljubiteljice bubamara - 3 Proizvodi iz trgovina za ljubiteljice bubamara - 1 Proizvodi iz trgovina za ljubiteljice bubamara - 5 +2 Medi Walk (www.mediplus.hr), 270 kn  

Bubamare, zvane i božje ovčice, smatra se nositeljima sreće i blagostanja. Bubamara također daruje strpljenje, a ako sleti na vas dok ste bolesni, znak je skorog ozdravljenja.

Njezina okruglasta krilca s točkicama mame osmijeh na lice. Po broju točkica razlikuju se brojne vrste bubamara. Samo u srednjoj Europi ima ih oko 80 vrsta. Sedmotočkasta bubamara (Coccinella septempunctata) najčešća je vrsta u našim krajevima. Bubamare dolaze u živim bojama, od narančaste, crvene ili žute u kombinaciji s crnom.

Sedam zgodnih predmeta iz trgovina kao stvorenih za ljubiteljice avokada Predmeti iz trgovina inspirirani avokadom - 1 Predmeti iz trgovina inspirirani avokadom - 2 Predmeti iz trgovina inspirirani avokadom - 5 +4 Predmeti iz trgovina inspirirani avokadom - 6

Ovlaživač zraka u obliku jednoroga - 4 Ovlaživač zraka: Medeni jednorog koji olakšava disanje i stvara magičan ugođaj

Bubamare vole mnogi, a najveće ljubiteljice sigurno će oduševiti slatki proizvodi iz trgovina s likom tog dražesnog kukca.

Proizvodi iz trgovina za ljubiteljice bubamara - 4 H&M Home, 63 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju