Doris Dragović nastupila je na trećoj večeri Terezijane, najveće gradske pučke manifestacije, koja se organizira u čast utemeljiteljice Bjelovara carice Marije Terezije. Doris je bila glavna glazbena zvijezda treće večeri te je svojim nastupom oduševila nekoliko tisuća obožavatelja.

Galerija Doris Dragović u ružičastoj haljini na koncertu u Bjelovaru - 4 Doris Dragović u ružičastoj haljini na koncertu u Bjelovaru - 5 Doris Dragović u ružičastoj haljini na koncertu u Bjelovaru - 1 +3 Doris Dragović preko haljine je odjenula crni sako

Za koncert u Bjelovaru Doris Dragović odjenula je ružičastu haljinu na preklop midi dužine koja slavnoj Splićanki stoji kao salivena. Haljina dugih rukava s efektnim naborima na prednjem dijelu ima V-izrez i prorez na donjem dijelu.

Doris Dragović u ružičastoj haljini na koncertu u Bjelovaru - 5 Doris Dragović u ružičastoj haljini na koncertu u Bjelovaru (Foto: Damir Spehar/Pixsell)

Ružičasti materijal ukrašen je cvjetnim uzorkom iste boje, a pjevačica je preko haljine nosila crni sako klasičnog kroja, koji je poslije skinula. Odgovarajući nakit lijepo je zaokružio scensko izdanje naše legendarne glazbenice.

Doris Dragović već smo vidjeli u toj ružičastoj haljini, na koncertu u rujnu 2022. u Osijeku, a nema sumnje da je riječ o kreaciji koju bi stvarno bilo šteta ne nositi više puta jer je vrlo ženstvena i lijepa.

Doris Dragović u ružičastoj haljini - 1 Doris Dragović u istoj haljini na koncertu u Osijeku 2022. godine (Foto: Davor Javorovic/Pixsell)

To je diva! Divna haljina Doris Dragović za nezaboravan spektakl u Areni Zagreb Koncert Doris Dragović u Areni Zagreb - 6 Koncert Doris Dragović u Areni Zagreb - 1 Koncert Doris Dragović u Areni Zagreb - 4 +5 Koncert Doris Dragović u Areni Zagreb - 7

Jednostavno veličanstvena: Ljubičasto izdanje Doris Dragović za proslavu 40 godina karijere Doris Dragović koncertom u Spaladium Areni obilježila je 40 godina karijere - 3 Doris Dragović koncertom u Spaladium Areni obilježila je 40 godina karijere - 2 Doris Dragović koncertom u Spaladium Areni obilježila je 40 godina karijere - 1 +5 Doris Dragović koncertom u Spaladium Areni obilježila je 40 godina karijere - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju