Doris Dragović održala je spektakularan koncert u Areni Zagreb, a još jedan naša glazbena diva održat će večeras. Prepuna zagrebačka Arena uživala je u nezaboravnoj glazbenoj poslastici jedinstvene Doris, koja je za taj veliki koncert odabrala i prikladnu scensku garderobu.

Galerija Koncert Doris Dragović u Areni Zagreb - 6 Koncert Doris Dragović u Areni Zagreb - 1 Koncert Doris Dragović u Areni Zagreb - 4 +5 Koncert Doris Dragović u Areni Zagreb

Doris Dragović na koncertu je nosila kreacije splitske dizajnerice Anamarije Asanović, a posebno se istaknula dugačka glamurozna haljina metalik sjaja koja je naglasila besprijekornu figuru pjevačice.

Koncert Doris Dragović u Areni Zagreb - 8 Doris Dragović u glamuroznoj ružičastoj haljini metalik sjaja (Foto: Karlo Klasic/Pixsell)

Ružičasta haljina ima kratke rukave i decentni dekolte te je klasičnog kroja, u gornjem dijelu uska, dok je donji dio lepršav. Kreacija po sebi ima aplikacije koje se također sjaje, što je dodatno pojačalo dojam glamura. Uz kratke rukave, haljina ima i dugačke rukave od prozirnog tila, a nema sumnje da bi takva toaleta bila savršena i za bilo koju svjetsku pozornicu, kao i za holivudski crveni tepih.

Koncert Doris Dragović u Areni Zagreb - 2 Doris Dragović izgledala je poput svjetske dive (Foto: Nera Simic/Cropix)

Doris je za spektakl u Areni Zagreb odabrala i kostim tirkizne boje sačinjen od hlača i gornjeg dijela s plaštem i predimenzioniranim puf rukavima, uz koji je nosila cipele iste boje.

Koncert Doris Dragović u Areni Zagreb - 5 Doris Dragović na koncertu u Areni Zagreb nosila je i tirkizni kostim (Foto: Nera Simic/Cropix)

Neka druga Doris Dragović: Vamp izdanje iz Jeruzalema koje je prošlo nezapaženo Doris Dragović na Eurosongu u Jeruzalemu 1999. godine Doris Dragović na Eurosongu u Jeruzalemu 1999. godine Doris Dragović na Eurosongu u Jeruzalemu 1999. godine +1 Doris Dragović na konferenciji za medije u Jeruzalemu 1999. godine

Jednostavno veličanstvena: Ljubičasto izdanje Doris Dragović za proslavu 40 godina karijere Doris Dragović koncertom u Spaladium Areni obilježila je 40 godina karijere - 3 Doris Dragović koncertom u Spaladium Areni obilježila je 40 godina karijere - 2 Doris Dragović koncertom u Spaladium Areni obilježila je 40 godina karijere - 1 +5 Doris Dragović koncertom u Spaladium Areni obilježila je 40 godina karijere - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju