Oprah Winfrey svake godine radi listu svojih omiljenih stvari koja može poslužiti i kao ideja za božićni poklon. A jedna sitnica s Oprahine liste posebno nam je privukla pažnju – torbica koja se nosi preko tijela dostupna u čak 19 različitih boja, uzoraka i kombinacija boja po cijeni od 132 kune.

Galerija Torbica od 132 kune koju obožava i Oprah - 10 Torbica od 132 kune koju obožava i Oprah - 9 Torbica od 132 kune koju obožava i Oprah - 5 +8 Torbica od 132 kune koju obožava i Oprah

Kraljica talk showa Oprah Winfrey može si priuštiti najskuplje torbe, ali jedna od njoj najdražih je torbica čija je cijena 20 američkih dolara (132 kune). Riječ je o modelu torbice Harper brenda K. Carroll Accessories koja se nosi preko ramena, a može se nositi i oko struka te ima odjeljak za kartice, mobitel, novac, a stat će i još pokoja sitnica.

Oprah Winfrey može si priuštiti najskuplje torbe, ali jedna od njoj najdražih je torbica čija je cijena 20 dolara



Oprah je torbicu izrađenu od veganske kože stavila na svoju listu najdražih stvari za 2018. godinu nakon čega je postala najprodavanija torbica na Amazonu. Kupci su oduševljeni njenom funkcionalnošću i činjenicom da je vrlo glatka na dodir. Birati možete između čak 19 boja, kombinacija boja i uzoraka među kojima je i onaj životinjski, ove sezone jedan od najvećih trendova.
 
Torbica od 132 kune koju obožava i Oprah - 3 Torbica Harper može se kušiti na Amazonu po cijeni od 132 kune (Foto: www.amazon.com)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju