Hiperpigmentacijske mrlje, fine linije i bore. Ovo su samo neke od nepravilnosti koje djeluju poput prave spuštalice samopouzdanja i utječu na našu sliku o samom sebi. Tu u priču ulazi kvalitetna rutina njege kože lica s vitaminom C na čelu, koji će se poput pravog superheroja uhvatiti u koštac s onim nesigurnostima koje nas najviše muče i pomoći nam u postizanju sjajne i njegovane kože lica.

Galerija Avonov Anew losion s vitaminom C Avonov Anew losion s vitaminom C Avonov Anew losion s vitaminom C +4 Avonov Anew losion s vitaminom C

Vitamin C u rutini njege kože ima gotovo legendarni status jer se on aktivno bori protiv prvih znakova starenja i štiti kožu od oštećenja uzrokovanih vanjskim i unutarnjim utjecajima poput sunca, zagađenja i slobodnih radikala. Osim toga, već je odavno poznato i njegovo antioksidativno i protuupalno djelovanje koje poboljšava tonus i teksturu kože lica, hidratizira je i uklanja znakove starenja.

Kako našoj koži želimo pružiti samo najbolje, isprobali smo novi Anew losion s vitaminom C za lice iz Avona koji će se s lakoćom pozabaviti našim nepravilnostima i spriječiti nastanak novih. Riječ je o hidratantnoj kremi obogaćenom stabilnim oblikom vitamina C koja pruža koži cjelodnevnu hidrataciju dok istovremeno ujednačava ten i ostavlja zdravi izgled kože lica.

Avonov Anew losion s vitaminom C Avonov Anew losion s vitaminom C Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini

Tekstura kreme je gusta no vrlo se lako razmazuje i brzo upija u kožu zbog čega je prikladna za sve tipove kože – od suhe i dehidrirane do mješovite i masne. Nakon nanošenja koža je meka i hidratizirana, no ne i ljepljiva što često zna biti slučaj s raznim hidratantnim kremama za lice.

Nanosimo je ujutro nakon što smo kožu očistili cleanserom od masnoća i nečistoća koje su se nakupile tijekom noći, kao zadnji korak u rutini njege kože. Ona će tako fiksirati sve sastojke koje smo nanijeli prije njenog nanošenja i zaštititi kožu od negativnog utjecaja vanjskih čimbenika. Zbog svoje teksture i sastojaka, Anew losion je i idealna zamjena za primer, odnosno losion čini dobru podlogu za nanošenje šminke. Tako će naš make up biti postojan tijekom cijelog dana.

Avonov Anew losion s vitaminom C Avonov Anew losion s vitaminom C Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini

Iako se vitamin C najbolje uklapa u dnevnu rutinu njege kože zbog svojih moćnih svojstava, to je i vrijeme kada je naša koža najviše izložena štetnim UVA i UVB zrakama sunca. Kako vitamin C izrazito privlači sunce, ono može stvoriti suprotan učinak od onog kojeg bismo htjeli. Stoga je kožu važno zaštititi kremom s visokim zaštitnim faktorom kako ne bi došlo do pojavljivanja pojačane hiperpigmentacije, finih linija i bora. Međutim, Avonov Anew vitamin C u svojem sastavu već sadrži SPF 50, zbog čega bez straha možemo preskočiti taj korak u rutini njege kože.

Avonov Anew losion s vitaminom C Avonov Anew losion s vitaminom C Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini

Upravo je to jedna od glavnih prednosti ovog losiona. On sadrži veliki broj sastojaka koje proizvodi za njegu lica obično ne sadrže pa bismo inače svaki od njih trebali posebno nabaviti kako bismo zaokružili svoju rutinu njege kože.

Iako fine linije oko očiju i usana mogu biti šarmantne, mi znakove starenja ipak želimo odgoditi za koju godinu. Zato nam je Anew losion s vitaminom C postao najbolji prijatelj bez kojeg je izlazak iz kuće postao nezamisliv jer on našoj koži pruža potrebnu dnevnu dozu vitamina i pomaže na našem putovanju prema blistavoj i njegovanoj koži bez nepravilnosti.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Avon po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju