Svjetski priznati stručnjak dr. Ranko Rajović, šef Katedre za neuroznanost u odgoju i obrazovanju na Pedagoškom fakultetu u Kopru i autor NTC programa učenja kroz igru koji se provodi u 20 država Europe, u tri hrvatska grada održat će seminar "Zašto djeca sve teže uče - Značaj fizičke aktivnosti na razvoj djece".

Tijekom seminara "Zašto djeca sve teže uče - Značaj fizičke aktivnosti na razvoj djece" prisutni će saznati zanimljive činjenice o djetetovu razvoju, kako se razvijaju njegove sposobnosti, kognitivni razvoj i koncentracija.

Saznat ćete zašto je upravo sport bitan za razvoj motoričkih i misaonih sposobnosti, mašte i duboke pažnje u djece. Doktor Ranko Rajović ponudit će konkretne primjere i savjete za razvoj biološkog potencijala djeteta. Saznat ćete kako pomoći djeci, što roditelji i svatko tko radi s djecom mora znati, kako mijenjati metode rada i kako se proces učenja ubrzava ako se dijete aktivno bavi sportom i fizičkim aktivnostima.

Dr. Ranko Rajović održat će seminare u Varaždinu, Osijeku i Zagrebu - 3 Dr. Ranko Rajović održat će seminar 'Zašto djeca sve teže uče - Značaj fizičke aktivnosti na razvoj djece' (Foto: PR)

Informacije o mjestu i vremenu održavanja seminara

Varaždin

Datum održavanja : 25. 10. 2023.

Vrijeme održavanja: 17:00 - 20:30

Registracija sudionika: od 16:30

Lokacija: Kongresna dvorana, Arena Varaždin, Šetalište Franje Tuđmana 1, Varaždin

Cijena: 45 €

Osijek

Datum održavanja : 26. 10. 2023.

Vrijeme održavanja: 17:00 - 20:30

Registracija sudionika: od 16:30

Lokacija: Ekonomski fakultet u Osijeku, Dvorana 1, Trg Ljudevita Gaja 7, Osijek

Cijena: 45 €

Zagreb

Datum održavanja : 7. 11. 2023.

Vrijeme održavanja: 17:00 - 20:30

Registracija sudionika: od 16:30

Lokacija: Kineziološki fakultet, Horvaćanski zavoj 15, Zagreb

Cijena: 45 €


Sadržaj predavanja:

  1. Razvoj mozga
  2. Greške roditelja koje utječu na razvoj mozga
  3. Razvojne smetnje
  4. Rana stimulacija
  5. PAUZA
  6. Neurofiziologija učenja
  7. Razvoj kreativnosti
  8. Asocijativno učenje
  9. Razvoj matematičko-logičkog razmišljanja
  10. Misaone klasifikacije i serijacije
  11. Divergentno mišljenje
  12. Primjena NTC metodologije za rad kod kuće, u vrtiću ili u školi

U sklopu seminara svi sudionici dobit će potvrdu o završenom seminaru, kao i materijale s instrukcijama za daljnji rad s djecom. Potvrda sudjelovanja u ovom seminaru preduvjet je za NTC specijalizaciju za dobivanje licence NTC program rada.

Za seminar se možete prijaviti OVDJE.

Ranko Rajović Ranko Rajović: "Dječja dosada čini trećinu svih problema u roditeljskom odgoju" Ranko Rajović Ranko Rajović: "Posao je djeteta da se kreće, vrti, skače, a ne da satima gleda u mobitel"

O dr. Ranku Rajoviću

Doktor Ranko Rajović autor je NTC sistema učenja koji se primjenjuje u više od 20 država Europe, a u sedam država ima akreditaciju ministarstva obrazovanja. Stručnjak je EHF-a (European Handball Federation) za neuroznanost u sportu, autor je više od 20 knjiga, priručnika i igara za cjeloviti razvoj djeteta.

Dr. Rajović specijalist je interne medicine, magistar neurofiziologije (Medicinski fakultet Novi Sad) i doktor sportskih znanosti (Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Niš). Suradnik je UNICEF-a za ranu edukaciju i šef Katedre za neuronauke u vaspitanju i obrazovanju na Pedagoškom fakultetu u Kopru.

Dr. Ranko Rajović održat će seminare u Varaždinu, Osijeku i Zagrebu - 2 Doktor Ranko Rajović autor je NTC sistema učenja koji se primjenjuje u više od 20 država Europe (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju