Jer ste uvijek tu uz nas! HVALA! Posebne pogodnosti za sve medicinske djelatnike ponovno je pripremila Tekstilpromet grupacija.

Zbog vas, zbog vašeg truda i ustrajnosti mi možemo raditi i posvetiti se našim poslovima - te smo vam se i na poseban način htjeli ponovno zahvaliti.

Zapošljavamo više od 900 ljudi i imamo više od 160 prodavaonica te imamo posebnu želju da se ujedinimo i pridonesemo zajednici kako kroz vlastitu proizvodnju tekstilnih maski pa sve do ove akcije.

Kao znak zahvale svim medicinskim djelatnicima daruje se poseban popust u prodavaonicama Tekstilpromet grupacije: Centra, Top sport, Naš dom, Gerry Weber, camel active, Galeb, Navigare, Betty Barclay, Naf Naf….i mnogim drugima

Svi medicinski djelatnici od 22.10. do 8.11. dobivaju 30% popusta na sve artikle u svim prodavaonicama Tekstilprometa te će ujedno dobiti i kartice vjernosti BRANDS & TRENDS za brojne pogodnosti u više od 160 prodavaonica.

Više informacija o akciji potražite na: https://www.tekstilpromet.hr/o-nama/novosti/popusti-za-medicinske-djelatnike-10-20/

Popis prodavaonica u kojima možete ostvariti popuste pogledajte ovdje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju