Drew Barrymore snimljena je u šetnji New Yorkom u društvu neraspoložene četverogodišnje kćeri Olive koju je pokušala utješiti toplim riječima

Galerija Drew Barrymore - 3 Drew Barrymore - 4 Drew Barrymore - 1 +2 Drew Barrymore - 2
Drew Barrymore
na crvenom tepihu blista u dizajnerskim komadima, no u privatnim trenucima prednost daje ležernoj odjeći. U šetnji New Yorkom uhvaćena je u jednom takvom izdanju.

Američka glumica odabrala je klasične hlače širokih nogavica u smeđoj boji, koje je sparila s gležnjačama ravnih potplata, a cijelo izdanje zaokružila predimenzioniranom jaknom s krznom koja je skratila i proširila njezinu figuru.

Žene niskog rasta trebale bi izbjegavati predimenzionirane komade odjeće jer oni vizualno skraćuju, odnosno proširuju figuru.

U slučaju da ne možete odoljeti predimenzioniranoj odjeći koja je već neko vrijeme u modi – odaberite tek jedan takav komad po izdanju, savjetuju modni stručnjaci.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kakav modni stil Drew Barrymore preferira u svakodnevnom životu. Drew Barrymore - 1 Drew Barrymore s kćeri Olive na ulicama New Yorka (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju