Drew Barrymore je sve samo ne tipična holivudska zvijezda. Prvi veći glumački uspjeh postigla je već kao sedmogodišnja djevojčica u znanstveno-fantastičnom hitu E.T., a do 21. rođendana već je prošla centar za odvikavanje od droga i alkohola. Nedavno je rodila svoje drugo dijete, i umjesto rigorozne prehrane i vježbanja, odlučila je riješiti se trudničkih kilograma prirodnim putem


Drew Barrymore
ponosno je prošetala zelenim tepihom uoči revije za novu kolekciju Stelle McCartney na londonskom tjednu mode, koja je bila namijenjena samo uskom krugu slavnih osoba iz svijeta glazbe i filma, a koja se sastojala od odjeće i modnih dodataka napravljenih od recikliranih materijala.

Američka glumica iskoristila je priliku da pokaže svoju novu kestenjastu boje kose, kao i činjenicu da se ne žuri sa skidanjem trudničkih kilograma. Drew je, naime, odabrala je jednostavnu crnu haljinu do sredine koljena i odgovarajuće štikle koje nisu sakrivale oblu majčinsku figuru.

Umjesto rigoroznog režima vježbanja Drew se odlučila za metodu sporijeg gubitka kilograma uz pomoć zdrave prehrane i joge.

Svoje drugo dijete – kći Frankie, 39 godina stara holivudska zvijezda rodila je potkraj travnja ove godine, i nasuprot brojnim glumicama s holivudske A liste, nije se odlučila za iscrpljivanje tijela žustrim režimom vježbanja kako bi što prije dovela tijelo u stopostotnu formu.

Umjesto toga, Drew je odlučila prirodnim putem doći do svoje idealne tjelesne težine pažljivim praćenjem prehrane te redovitim odlascima na jogu.

U našoj fotogaleriji pogledajte najbolja izdanja Drew Barrymore, prije i nakon poroda.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju