Kada se Catherine Middleton 29. travnja 2011. godine pojavila ispred Westminsterske katedrale u vjenčanici dizajnerice Sarah Burton svima je zastao dah

Catherine Middleton izgledala je kao prava princeza na svom vjenčanju za princa Williama koje se održalo 29. travnja 2011. u Londonu.

Za to je prije svega bila zaslužna Sarah Burton, kreativna direktorica modne kuće Alexander McQueen, koja je dizajnirala njezinu bajkovitu vjenčanicu.

Catherine je željela da njezina vjenčanica bude kombinacija tradicionalnog i modernog, s umjetničkom vizijom karakterističnom za Alexandera McQueena.

Britanski mediji svojevremeno su pisali da je vjenčanica koštala nevjerojatnih 250 tisuća funti, ali glasnogovornik kraljevske obitelji opovrgnuo je te navode.

Prema pisanju cijenjenog modnog magazina Harper's Bazaar, mnogi ne znaju da je Catherine imala i drugu vjenčanicu za svoj veliki dan.

Nakon obreda i uoči svečane večere u Buckinghamskoj palači lijepa vojvotkinja presvukla se u drugu haljinu Sarah Burton napravljenu od satena boje slonovače sa širokim dijamantnim remenom te se zaogrnula vestom od angora vune.

Koja vam se vjenčanica više sviđa?

glasova:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju