Prije točno pet godina u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u Balama sudbonosno da izrekli su pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka.

Galerija Franka Batelic Vjenčanje Franke Batelić i Vedrana Ćorluke Vjenčanje Franke Batelić i Vedrana Ćorluke +3 Vjenčanje Franke Batelić i Vedrana Ćorluke

Pjevačica je oduzimala dah u veličanstvenoj haljini Caroline Herrere s odgovarajućim čipkanim velom. Haljinu s bogatom krinolinom sparila je s bijelim sandalama otvorenih prstiju na blok-petu.

Vjenčanje Franke Batelić i Vedrana Ćorluke Vjenčanje Franke Batelić i Vedrana Ćorluke (Foto: Goran Sebelic/Cropix)

Godišnjicu braka slavnog para mi smo pak iskoristili kako bismo se prisjetili i vjenčanice u koju se pjevačica presvukla tijekom noći.

Kada je te 2018. godine na Instagramu podijelila fotografiju druge haljine, u opisu je napisala da je večer bila još čarobnija zahvaljujući njoj.

Koja vjenčanica vam je ljepša?

glasova:

Radi se o kreaciji domaćeg modnog brenda eNVy room. Nježnu, romantičnu vjenčanicu izrađenu od svile krase volani na naramenicama i gola leđa s tankim trakicama dok se lepršavi donji dio blago širi i završava romantičnim šlepom.

Franka Batelić bila je vjenčana kuma prijateljici i izgledala je spektakularno Franka Batelić i Stefani Vozila Franka Batelić blistala je u ulozi vjenčane kume Franka se s Vedranom Ćorlukom vjenčala prije gotovo pet godina +1 Stefani Vozila na vjenčanju Franke Batelić

Vjenčanje Franke Batelić: Haljina kume Stefani Vozile primjer je savršenog kumskog izdanja Stefani Vozila Stefani Vozila na vjenčanju Franke Batelić Stefani Vozila na vjenčanju Franke Batelić +2 Vedran Ćorluka i Franka Batelić

U nastavku možete pogledati kako je izgledala druga, uistinu čarobna Frankina vjenčanica, a u galeriji na početku teksta možete se prisjetiti i njezine prve, raskošne haljine.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju