Uređenje interijera posao je u kojemu uživa većina žena. Kad krenemo u potragu za unikatnim predmetima koji će krasiti naš dom, trebamo dobro razmisliti i brojne sitnice uzeti u obzir…

Galerija Drvena WC daska Drvena WC daska Drvena WC daska +1 Drvena WC daska tvrtke Woodo

Koje boje i materijale koristiti, kako maksimalno iskoristiti prostor i koji su najnoviji trendovi koje treba slijediti samo su neka od pitanja koja se otvaraju kad krenemo u tu kreativnu avanturu.

Posebno je izazovno urediti kupaonicu. To je prostorija u kojoj najviše pozornosti trebamo obratiti na praktičnost i funkcionalnost. Baš je u tom smjeru krenula finska tvrtka Woodio, poznata po proizvodnji dizajnerskih predmeta od drva.

Drvena WC daska Drvena WC daska tvrtke Woodo (Foto: Profimedia)

Njihov je najnoviji proizvod drvena WC daska koja izgleda zaista predivno u svojoj jednostavnosti. Osim što će se uklopiti u svaki prostor i što je reprezentativni primjerak najnovijeg trenda u uređenju kupaonice – minimalizma, takav tip daske ugodan je za korištenje.

Proizvođač ističe da je to prva i jedina WC daska koja je izrađena od drva i može se isprati vodom, bez opasnosti da se materijal ošteti.

Moderna drvena WC daska već na prvi pogled izaziva klasične keramičke daske, a jedan od glavnih prodajnih aduta jest to što je na drvenu dasku puno ugodnije sjesti, pa nema neugodnosti i hladnog šoka.

Drvena WC daska Drvena WC daska tvrtke Woodo (Foto: Profimedia)

Woodio naglašava da njihova nova kreativna politika sudjeluje u znatnom smanjenju emisija ugljikova dioksida u kupaonskoj industriji, a nedavno su izbacili i drveni umivaonik koji je brzo oduševio korisnike diljem svijeta.

Nazvana Block, drvena daska ima tri važne prednosti u odnosu na konvencionalne keramičke WC daske. Otporna je na udarce, iz Woodija kažu da je neslomljiva, odbija prljavštinu zbog posebnog premaza, lako se čisti i daje ugodni osjećaj topline pri korištenju.

Četka za WC školjku u obliku crvene trešnje s AliExpressa To je fora! Četka za WC školjku u obliku trešnje ili jabuke s AliExpressa

Dugoročno, želimo se potpuno prebaciti na korištenje ovog materijala. Planiramo postati jedan od vodećih svjetskih brendova u ekološkom dizajnu i tehnologiji materijala. Od drvenog kompozita smo već izradili pisoare i obruče za ručnike, nedavno i umivaonik, i ne planiramo stati na tome, rekao je direktor tvrtke Petar Lahtinen.

20 fotodokaza da i male kupaonice mogu biti lijepo uređene Mala kupaonica - 1 Mala kupaonica - 2 Mala kupaonica - 3 +17 Mala kupaonica - 4

Cijena Block daske iznosi od 957,66 do 108,88 eura. 

Drvena WC daska Drvena WC daska tvrtke Woodo (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju