Uvijek smo u potrazi za nekim zanimljivim i zgodnim detaljima kojima ćemo upotpuniti svoj životni prostor i tako svakodnevicu učiniti ljepšom uživajući u tim sitnicama koje nas uveseljavaju. Jedan prezgodan predmet za kupaonicu pronašli smo na AliExpressu, a riječ je o nimalo običnoj četki za WC školjku.

Kod četke za WC školjku najvažnije nam je da dobro obavlja svoju funkciju i čisti, no pri kupnji gledamo i na njezin izgled i kako će se ona uklopiti u kupaonicu. Obično se rade od plastike ili keramike u nekoliko dizajna pa lako možete izabrati onu koju vama najviše odgovara.

Četka za WC u obliku trešnje i jabuke s AliExpressa - 3 Četka za WC školjku u obliku zelene jabuke s AliExpressa (Foto: www.aliexpress.com)

Možda će se u vašu kupaonicu savršeno uklopiti plastična četka za WC školjku u zgodnom obliku – voćke. Možete birati između dviju verzija, crvene trešnje ili zelene jabuke. Naravno, sama je četka klasičnog oblika, dok oblik voćke ima držač za četku, a fora je i to što je drška u obliku peteljke.

Četka za WC u obliku trešnje i jabuke s AliExpressa - 4 AliExpress, snižena cijena 5,5 eura (cijena prije sniženja 11 eura) (Foto: www.aliexpress.com)

Četka na AliExpressu ima visoku ocjenu 4,8, a trenutačno je s 11 eura snižena na 5,5 eura. Oni koji su je već kupili vrlo su zadovoljni, kažu da je dosta mala, ali da njezin fora izgled i dizajn to nadoknađuje.

Četka za WC u obliku trešnje i jabuke s AliExpressa - 1 Četka dolazi u dva zgodna oblika, zelene jabuke i crvene trešnje (Foto: www.aliexpress.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju