Mini haljine su odlično rješenje ako želite naglasiti svoje duge noge. No ovom dijelu tijela polaskat će i dobar kroj hlača sparenih s cipelama visokih potpetica. Pokazale su to i Branka Krstulović te Bojana Gregorić Vejzović na jednom kozmetičkom događanju u Zagrebu

Branka Krstulović i Bojana Gregorić Vejzović pojavile su se na otvaranju salon 'Ruža Pure Aveda Lifestyle' u srcu Zagreba, te oduševile sve prisutne svojim modnim igrama. Iako su odabrale različiti pristup prilikom odijevanja za ovu priliku, obje su naglasile svoje vretenaste noge.


Bivša hrvatska misica odabrala je efektnu ljubičastu mini haljinu od viskozne čipke koju je sparila s tamnim sakoom te upečatljivim štiklama u crvenoj boji. Branka Krstulović uvijek se sređuje s dozom decentnosti i elegancije, te bira odjevne komade koje laskaju njenim ženstvenim adutima.


Na otvaranju novog lifestyle salona Bojana Gregorić Vejzović prednost je dala udobnosti. Lijepa hrvatska glumica odabrala je sive hlače na crtu, te ih kombinirala uz bijele štikle, bluzu i kaputić. Bojana često nosi hlače, a obično je riječ o skinny modelima koje naglašavaju njene vitke noge.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju