Iznenadno prosinačko zatopljenje probudilo je uspavane šetače u Zagrebu, pa je centar grada vrvio aktivnošću. Užurbanu sliku grada uljepšale su i domaće ljepotice, koje su iskoristile slobodno vrijeme za susret s dragim ljudima. Oku našeg fotoreportera zapele su ove dugonoge dame koje ne trebaju potporu čizmica s visokom petom da bi privlačile znatiželjne poglede


Zagrebačka špica i ovog je vikenda bila prava modna revija na otvorenom. Pripadnice nježnijeg spola iskoristile su lijepo vrijeme za šetnju, kupovinu i kavicu s dragim osobama.

Dakako, i za pokazivanje svojih zaigranih modnih kombinacija. Centrom grada dominirali su uobičajeni zimski rekviziti od pletenih vestica, kaputa i jakni do trendi ogrtača s jakim uzorkom.

Dobro je poznato da visoke potpetice izduljuju noge i tijela svake žene, pa ne čudi što je upravo ovaj dio obuće sastavni dio ormara brojnih pripadnica nježnijeg spola. No ovoga vikenda, štikle su ostale kod kuće.

U našoj fotogaleriji pogledajte Zagrepčanke koje ne trebaju potporu visokih peta da bi im noge izgledalo vretenasto poput gazele.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju