Roditeljstvo ima svoje lake i teške strane, no najsvakodnevniji događaji, poput pakiranja užine za školu, mogu biti vrlo zabavni. Pokazuje to ovaj tata petero djece iz Alabame, čiji su ubrusi od užine postali pravi hit na društvenim mrežama

Billy Ivey u vrlo je kratkom vremenu postao pravi hit na društvenim mrežama. Ovaj tata i komunikacijski stručnjak iz Alabame svako jutro priprema užinu za školu svojoj djeci, a uz nju ubaci i ubrus s duhovitom porukom.

U ovom obroku nema glutena, žao mi je.’ i ‘Uživajte u ručku, jer večeru kuha mama’ samo su neki od tih duhovitih ubrusa, koji nasmijavaju njegovo petoro djece, koji su stari 7, 8, 10, 12 I 15 godina, ali i mnogobrojne sljedbenike na Facebooku i Instagramu.

 

Fotografiju objavljuje Billy Ivey (@wrivey)


Glavni mi je cilj bio nasmijati svoju djecu i natjerati ih da razmišljaju. Nikad nisam ni sanjao da će postati popularno,’ priznao je tata Billy, čije se poruke mogu na društvenim mrežama pretraživati po hashtagu #NapkinNotes.

 

Iako stavljanje duhovitih poruka u školsku torbu djece nisu ništa novo u svijetu, ovaj tip ‘nestašnog’, ali benignog humora osvojio je srca brojnih mama i tata diljem svijeta, koji znaju da roditeljstvo može biti teško, ali i beskrajno zabavno.

 

 

 

 

Fotografiju objavljuje Billy Ivey (@wrivey)

 

Fotografiju objavljuje Billy Ivey (@wrivey)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju