Dukat Fit - prva linija ukusnih, funkcionalnih mliječnih proizvoda bogatih proteinima donosi dva nova okusa: Dukat Fit proteinski mliječni napitak okusa banane, Dukat Fit proteinski jogurt okusa tropsko voće-đumbir te osmotjedni Dukat Fit online fitness izazov.

 

Kao i ostali proizvodi iz linije Dukat Fit, i ovi noviteti predstavljaju nutritivno izbalansiran lagani obrok ili međuobrok, posebno pogodan za konzumaciju 'u pokretu' nakon ili za vrijeme fizičke aktivnosti.

Dukat Fit mliječni napitak okusa banane
bogat je proteinima, niskog je udjela mliječne masti te smanjenog udjela šećera u odnosu na standardne aromatizirane mliječne napitke. Idealan je izbor za sve one koji vode brigu o raznolikoj i uravnoteženoj prehrani bogatoj proteinima, svih dobnih skupina i razina fizičke aktivnosti. Pakiran u praktičnu bočicu od 500 ml, idealan je i lagan proteinski obrok ili međuobrok za konzumaciju i izvan kuće kojim u organizam unosimo 30 grama punovrijednih mliječnih proteina.

Dukat Fit jogurt s tropskim voćem i đumbirom
bogat je punovrijednim mliječnim proteinima, niske je mliječne masti, smanjenog udjela šećera i bez laktoze. Ukusan je i lagan proteinski međuobrok ili osvježenje kojim u organizam unosimo 20 grama mliječnih proteina. Pakiran u bočicu od 330 grama, praktičan je i za konzumaciju u pokretu.

Uz dva nova okusa Dukat je predstavio i Dukat Fit izazov, jedinstveni online fitness program u suradnji s vrhunskim stručnjacima Marijom Andrijašević, top fitness trenericom i Nenadom Bratkovićem, magistrom nutricionizma. Kroz online program vježbi i prehrane dostupan na Dukat Fit web stranicama te Facebook i Instagram profilima u samo osam tjedana moguće je znatno poboljšati kondiciju i usvojiti zdrave prehrambene navike.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju