Iako nas prognostičari plaše velikom promjenom vremena i padom temperatura, svi smo svjesni da su dugi topli dani blizu, bez obzira na mjestimične vremenske neprilike.

Galerija Zara, 299 kuna Stradivarius, 149 kuna Pull & Bear, 149 kuna +7 H&M, 24.99 eura (185 kuna)

Proljeće je u punom zamahu, a tijekom dana temperature zraka znaju biti poprilično visoke pa već sada iz ormara vadimo šire i prozračne odjevne komade u kojima nam neće biti vruće.

Duge predimenzionirane košulje idealan su saveznik za udobno proljetno modno izdanje, a ujedno su i praktične jer zahvaljujući kroju za par mjeseci mogu zamijeniti i haljinu.

Pull & Bear, 149 kuna Pull & Bear, 149 kuna (Foto: Pull & Bear)

U trgovinama smo odlučili potražiti modele koji su košulja koji su istodobno dovoljno dugački da bi "odglumili" kratku haljinu, ali po pitanju kroja i dalje imaju sve osnovne karakteristike košulje te se mogu nositi uz hlače i suknje.

Ako ste u potrazi za ovakvom višenamjenskom košuljom, zavirite u našu galeriju i pogledajte 10 modela koje smo izdvojili za vas.

Zara, 299 kuna Zara, 299 kuna (Foto: Zara)

Od 147 do 367 kuna: 10 proljetnih haljina iz H&M-a u velikim konfekcijskim brojevima H&M, 294 kune H&M, 147 kuna H&M, 184 kune +7 H&M, 147 kuna

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju